Žilbinošākais TV zvaigzne

27.01.2008, elina_stengrevica

Ir kāds TV ziņu varonis, kas mani sajūsmina. Tas ir Aivars Lembergs. Tad, kad pret viņu nebija uzsākta tiesvedība, viņš bija kaut arī vienmēr šarmants, bet mūžīgi par kaut ko taisnojās vai kaut kam pretojās. Bet, kopš viņš regulāri ierodas tiesu zālēs fanu pulciņa vadībā, viņš katru reizi televīzijā izskatās pēc zvaigznes.

Vienmēr žilbinošs smaids, optimisms un omulība, miesassargu (vai apsardzes) ielenkums un ziedu klēpis rokās... Sakiet vēl, ka sliktāk, nekā Holivudas zvaigzne pašā karjeras plaukumā. Tieši ziedu klēpis man patīk visvairāk - katrā ziņu sižetā tā kā uz kāzām. Fantastika! Paradoksāli, cik daudz mīlestības (jo ko gan citu nozīmē šie ziedi) Lembergs dabū sajust tieši tad, kad pret viņu tiek gatavota apsūdzība.

Komentāri [18]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Lai nu kā, zini lieneliene, es nezinu, kā tu to visu zini, varbūt, ka tieši tu skaties uz kaut ko tādu, ko kāds niknais Tev piepūtis! Daudz cilvēki saka, ka viņiem ir pielnīgi vienalga, ko Lembergs ir zadzis, viņiem galvenais, ka viņš kaut ko dara! Vismaz kaut ko! Ja ne Lembergs, kurš tad cits to darīja? Kāda starpība kam nauda, galvenais, ka Ventspils ir sakopta un skaista!!! Visi jau zog... Bet es tik ilgi gaidu sakārtotību no Izglītības Ministrijas puses, bet tā nav... un nav... Vai kāds var apgalvot, ka šī ministre arī nezaga??? Nevar taču, bet Lembergs gribēja augstu uzkāpt, tādēļ viņu vajadzēja novākt no ceļa...
02.02.2008 00:37 | saite | Atbildēt

+0
atkārtošos - es neesmu amatpersona un nekādi citādi atbildīga persona, tāpēc varu teikt savas domas, un es uzskatu, ka Lebis ir zaglis un krāpnieks. Man nav jāgaida ne tiesas spriedums ne jāiet runāt ar izmeklētājiem, jo paļaujos uz viņu kompetenci.
30.01.2008 12:01 | saite | Atbildēt

+0
Interesanti kursh cilveeks buutu tik godiigs un neiegraaptu kaadu saujinju no naudas kalna ja taa nepieder nevienam un visiem (valstij) .. Neaizstaavu Lembergu un nevienu politikji vispaar nevaru ciest, bet zinu, ka es drosvien ar iegraabtos, kaut mazliet..
Bet par izveidoto vadoņkultu gan piekritu Lienelienei.. Fenomenali tie tantuki..
29.01.2008 17:02 | saite | Atbildēt

+0
lieneliene, izskatās, ka visu šo Lemberga lietu ļoti labi pārzini. Tad ej varbūt ar izmeklētājiem aprunājies. Jo viņi kaut kā nespēj tikt skaidrībā. Ir pilnīgi absurds runāt par to, ko nezini. Kā jau Elīna teica - ja notiesās, tad ir vainīgs, ja nē, tad nē. Un kaut ko spriest, ka viņš ir vai nav vainīgs ir visai muļķīgi.
Vismaz pēc tā visa, kas nonāk medijos, ir pārāk daudz pretrunu, lai vispār varētu kaut ko spriest.
29.01.2008 14:48 | saite | Atbildēt

+0
es nesaprotu, jūs tiešām mamma nav iemācījusi ka zagt ir slikti? Dažas teica, ka arī zagtu.. nožēlojami, vnk nožēlojami. Nauda protams, ir liels kārdinātājs. Tāpēc šobrīd es varu apgalvot ka esmu laimīgāka par katru godīgi nopelnīto latu un saviem nākotnes mērķiem, nevis ja būtu sazagusies miljonus.
29.01.2008 13:41 | saite | Atbildēt

+0
protams, visiem jāpārmet ir tas, ka iedodot tos 20ls uz svētkiem pensionāriem un paceļot pilsētu no nekā, viņš paralēli ir pats sev sazadzies līdz nemaņai. a bet lūdzu, lai citi pilsētu mēri arī dara kko savu pilsētu labā, nevis tikai ņem sev. nu jā, Lembergs nejuta mēru, kad vajadzēja, par to arī tagad maksā...bet kurš gan nedarītu tāpat, ja būtu viņa vietā un būtu ļoooooti liela iespēja, ka nekad netiktu pieķerts? un ja tiktu, tad dabūtu atdot tikai 1/1000 no tā, ko ieguvis?
ja esi tik gudrs, lai saprastu kā dabūt daudz naudas, tad nav jājūtas vainīgam par to, ka cits tikmēr nekad to nesapratīs.
29.01.2008 02:37 | saite | Atbildēt

+0
Es izjūtu pienākumu vēl skaidrāk paskaidrot savu pozīciju. Ja viņš ir vainīgs, viņu notiesās. Ja nav vainīgs - attaisnos. Es neko nezinu par viņa darbībām, esmu tikai dzirdējusi baumas, tāpēc man nav tiesību viņu tiesāt. Bet runājot par šeptmaņiem, kuri darbojušies un lietas kārtojuši caur Saeimas vīriem tiešā manā redzes lokā, es izjūtu devu nicinājuma. Kaut arī, visticamāk, nekad nekāda tiesas lēmuma par viņu darbībām nebūs. Taču viss šis iepriekš teiktais nav pretrunā ar to, ka man patīk Lemberga TV tēls.
28.01.2008 21:34 | saite | Atbildēt

+0
Jā,man pret viņu arī vairs nav nekādas cieņas,nesen es biju šokēta,kad uzzināju,ka Lembergs valstij nozadzis 300'000 miljonus.Tā ir liela summa.Tā jau nav visa summa,gan jau ka ir vairāk,tikai pagaidām tas vēl nav atklāts.Es neo tādu no viņa gaidījusi nebiju! :-/
28.01.2008 19:21 | saite | Atbildēt

+0
Ja man būtu iespēja es droši vien arī bāztu kabatā, bet tas NAV attaisnojums! tāpat NAV attaisnojums, ka citi zog! ja citi nosit cilvēku, tad es arī varu - nē, un tas pats ar zagšanu. Paldies, ka vismaz vienam zaglim ķeras klāt, zinu, ka ir daudzi un vēl lieklāki, un daudzi arī izspruks,bet vismaz vienam mācība un pieraiusies!
bet par to mīlestības fenomenu varētu skaidrot ar to, ka daudziem ir tā, līdz , ko kādam "dara pāri" tā iet šo "glābt" vai aizstāvē. un ir vienalga cai ir to pelnījis vai nē, o viņa tak dara pāri. pie;lauju, ka šiem tantukiem arī ir šis želsirdīgās māsa sindroms bez loģiskās domāšanas. un tas, cik cilvēks ir nopietna personība, parādās caur to vien, kā var situāciju sagriezt un sevi žēlot- es nabadziņš, man ēst nedod, visi slikti...
neesmu ne Dievs, ne tiesnesi tāpēc netiesāju, bet publiskais farss ir pamatīgs un smieklīgs!
28.01.2008 17:51 | saite | Atbildēt

+0
Es ar PAR Lembergu - mani ari sajusmina vinja harizma! :-) Un piekritu tam, ka zog visi, kuriem ir iespeja, bet atshkjiriba taa, ka citi bazh tikai sev kabata, bet Lembergs vismaz ar saviem pilsetniekiem padalas - prieks par to, cik skaista, sakopta un attistita ir Ventspils un tas ir ari Lemberga nopelns! :-) Par to zagshanu - ja jums butu iespeja naudu bazt kabata, jus to nedaritu??? ;-)
28.01.2008 17:32 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits