Vajadzētu kādu implantiņu

29.02.2008, erika_berzina

Arvien vairāk meiteņu sapņo par lielākām un formīgākām krūtīm, garākiem (tātad pieaudzētiem) matiem, mākslīgiem nagiem utt. Protams, tas viss tiek darīts tikai un vienīgi skaistuma vārdā. Un katras pašas ziņā ir tas, kādas metodes tiek izmantotas, lai sasniegtu savu skaistuma ideālu. Es esmu 100% par dzīvi bez implantiem un nebūtu par to visu pat aizdomājusies, ja vien pirms pāris dienām man pašai nebūtu piedāvāts padomāt par implantu ievietošanu.

Nē, nē, runa nav par krūšu implantiem (ar savām krūtīm esmu pilnīgā mierā - kādas māte daba ir devusi, ar tādām arī sadzīvoju un nemaz nesūdzos). Stāsts šoreiz ir par zobu implantiem. Kad daktere mani aizsūtīja aprunāties ar zobu tehniķi (vai protēzisti - amata nosaukumu precīzi neatceros), pirmais un vienīgais variants, ko viņa man piedāvāja, bija - "Jums ir vajadzīgi zobu implanti! Tas maksās apmēram divi tūkstoši latu!" Es biju šokā. (Šoreiz nav runa par estētiskas dabas problēmām, nav jau tā, ka staigāju bez zobiem!) 

No vienas puses, mani, protams, šokēja augstā cena (nu gluži vai kā pirmā iemaksa dzīvokļa iegādei!). Bet, no otras puses, es sapratu, ka nekādā gadījumā negribu sevī ievietot kaut kādus svešķermeņus. Man tas vienkārši nav pieņemami. Par laimi, manā situācijā pastāv arī citi risinājumi - daktere uzreiz man piedāvāja alternatīvas. Jo no brīva prāta es nekad nepiekristu implantu ievietošanai savā ķermenī.

P.S. Ko tu par to visu domā?

Komentāri [14]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man ir zobu implanti, jo zaudeeju 2 priekshzobus nelaimes gadiijumaa, un neuzskatu, ka implanti manaa gadiijumaa ir kkaada grezniiba vai kiborga paziime. juutos daudz labaak ar saviem implantiem, kas ir kopija maniem zobiem, kaadi tie bija pirms negadijuma, nevis ar kaut kaadiem zobiem uz platites, kas bojaa blakus zobus abaas pusees, jo plati liekot, jaanosliipee blakuszobi, kas tos, kaut arii leeni, bet nenoveershami un neatgriezeniski sabojaa...(e)
09.03.2008 03:04 | saite | Atbildēt

+0
matu un nagu pieaudzeeshana - tas taa _ ikdiena!! tomee kruushu palielinaashana - peedeejaa galeejiiba!! :-/
08.03.2008 22:16 | saite | Atbildēt

+0
Man, ja godīgi, ir pilnīgi vienaldzīga attieksme pret šo visu. Ja man kādreiz sagribēsies un savajadzēs kādu implantu, operāciju vai kaut ko pieaudzēt, tad to arī izdarīšu. Neieslīgstot pārmērībās, atbalstu visas izdarības. Tas ir tikai un vienīgi katra paša ziņā.
03.03.2008 14:22 | saite | Atbildēt

+0
Un tu gribētu, lai puiši skatās tev uz krūtīm, nevis acīs, kad runā ar tevi? Nu gan vēlmīte:D
01.03.2008 17:26 | saite | Atbildēt

+0
Nenosodat mani, bet es, ja būtu iespēja, vēlētos palielināt krūtis, jo mans A izmērs blakus draudzeņu C un D, kā arī visam tam lielo krūšu kultam, liek man justies slikti...Manā paziņu lokā ir vairākas meitenes ar silikona krūtīm un ja jūs tikai redzētu kā uz viņām skatās puiši...Tas ir kaut kas šausmīgs aizbraukt kopā ar viņām uz pludmali...Puiši, sarunājoties ar viņu, neskatās viņām acīs, bet gan uz krūtīm..! Arī man ir bijuši pieaudzētie nagi, jo pašas ir īsi un slikti aug, tāpēc pieļauju domu tos atkal pieaudzēt...
Bet pieaudzētie mati - tie man nepatīk...Jau vairāk nekā gadu cīnos ar saviem matiem - cenšos tos ataudzēt un atveseļot, jo biju tos sabojājusi ar balināšanu :( Ņemos ar saviem matiem gluži kā ar mazu bērnu, loloju un lutinu tos :)
01.03.2008 14:33 | saite | Atbildēt

+0
Esnee,nav bik pa traku? Tas jau sāk cacismu atgādināt. :D
Nu bet ja man ir jāizsaka savs viedoklis par šō tēmu,tad es saku, ja meitene to visu sabāžot sevī iekšā jūtas laimīga, apmierināta un pilnvērtīga-tad uz priekšu. Bet lai arī apzinās par tām visām sekām. (t) Pati sev neko negribētu palielināt vai atsūkt.Es sev esmu laba. :-P
01.03.2008 02:47 | saite | Atbildēt

+0
Ak, jā, kiborgs atgriežas, un pat būs par tēmu:D
~Gēla kāju nagi.
~Ar kaulu stiepšanas operācijas palīdzību izstieptas kājas.
~Silikona dibena implanti.
~Atsūkti tauki no augšstilbiem.
~Izgriezta liekā vēdera āda.
~Silikona krūšu implanti.
~Kolagēna injekcijas lūpās.
~Permanentais grims (ietetovētas uzacis un lūpu līnija).
~Pieaudzētās skropstas.
~Akrila roku nagi.
~Pieaudzētie mati.
~Mākslīgās acs lēcas.
~Porcelāna zobi.
~Pārveidotas ausu gliemežnīcas.
~Izgriezta aklā zarna.
~Mākslīgā niere.
~Dzirdes pastiprinātājs.
~Izoperētas mandeles.
~Botulīna injekcijas pierē.
~Es aizmirsu, kā sauc to vielu, bet ir tāda, ko injicē padusēs, lai nesvīst.
~Fotoepilācija matiņiem.
~Pārstādīti mati no galvas vidus uz līniju pie pieres, lai pieri padarītu zemāku.
~Ar solārija palīdzību aktivizēts melanīns.
~Ar tetovēšanas tehnikas palīdzību ādā ievadīta krāsa.
~Metāla priekšmeti ausīs, nabā, lūpās, uzacīs utt.
~Nogriezta papēžu cietā āda.
~Metāla stieņi un plāksnes kaulu lūzumu un defektu vietās.
~Izgriezti un citur pārstādīti nervu un saišu gabali.
~Izgriezta daļa acu plakstiņu ādas.
~Ķirurģiskie diegi iekšējos orgānos.
~...
~...
29.02.2008 19:43 | saite | Atbildēt

+0
Plastiskās operācijas pieļautu tādā gadījumā, ja tas būtu dzīvības - nāves jautājums (piem., cieta autonegadījumā utt.) un vēl šādi tādi izņēmumi. Taču, lai uzlabotu savu ārējo izskatu - nē. 8-)
Tavā gadījumā - izskatītu piedāvātās alternatīvas un izvēlētos vienu no tām. :-)
29.02.2008 19:11 | saite | Atbildēt

+0
Man manikīre reiz piedāvāja likt mākslīgos nagus, kurus tipa esot vieglāk kopt, neskatoties uz to, ka mani dabīgie aug veseli un stipri. Es nomainīju manikīri.'
Plastiskās operācijas atzīstu tikai kā atjaunojošas operācijas pēc slimībām vai traumām, piemēram, noņemta krūts vēža slimniecei.
Skaistuma vārdā... Ja nemaldos, tad essnee kaut kad cosmo.lv forumā bija ielikusi brīnišķīgu kiborga aprakstu.
29.02.2008 19:09 | saite | Atbildēt

+0
Es uzskatu, ka viss ir pielaujams, kamer nekrit galejibas un neparspilee..
Varu iedomaties, ka sievietes, kuram ir AA izmera krutis pec implantu ievietoshanas uzreiz jutas daudz labak! :-) Pretejais piemers - Sonchika, izcili paradits kaa cilveks sevi var sakropljot..
Man pashai viss ir dabigs - krutis, mati, nagi un nevelos neko maksligu, jo mani apmierina tas, kas no dabas dots..
Vienigais, ko noteikti gribetos ir jau pieminetie zobi..pagaidam padaudz kreditu savakushies, nomaksashu un tad domashu! :)
29.02.2008 18:46 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits