Kad bijušais izseko

04.03.2008, zane_nikodemusa

Kāda attālāka draudzene atklāja, ka savu bijušo draugu viņa vēl joprojām mana blakus savai mājai. Kaut kopš viņu šķiršanās pagājuši jau vairāki gadi, reizēm vīrietis no rīta sēž mašīnā un vaktē, kad un ar ko mana draudzene dosies uz darbu. Ikdienā gan viņa pati, gan viņas bijušais izliekas, ka nekā tāda nav.

Kad izdzirdēju šo stāstu, atcerējos vairāku citu savu draudzeņu pieredzi. Piemēram, viena vairākus mēnešus baidījās no tā, ka bijušais draugs viņu novēro pie darba vietas. Otra sākumā tikai nojauta, bet vēlāk no paša puiša guva mutisku apstiprinājumu, ka viņš vēl ilgi pēc abu šķiršanās ar mašīnu mēdza braukāt gar meitenes privātmāju. Trešā nevarēja izturēt, ka darba kolēģis, ar kuru viņa bija ielaidusies īslaicīgā sakarā, turpināja viņai sekot ik uz soļa vēl ilgi pēc romāna beigām. Patiesībā arī es pati esmu piedzīvojusi līdzīgus stāstus. Reizēm tas ir glaimojoši un aizraujoši, bet bieži vien šī izsekošana iedveš milzīgas bailes. Kāpēc? Jo visbiežāk normāla komunikācija ar noteikto vīrieti vairs nav iespējama (nav teikts, ka tikai viņa dēļ), tāpēc, šķiet, ka notiekošo izrunāt ar pašu "detektīvu" nav vērts. Turklāt visticamāk, no tā, ka pievērsīsi viņam uzmanību, džekam kļūs tikai labāk. Vai Tev tā ir kādreiz bijis?      

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
njā man arī tā bija ka pusgadu pēc šķiršanās no puiša,nevarēju atturēties neskatoties viņa profilu draugos un jaunākās galerijas..jo saikne jau ir zudusi bet tāpat interese paliek kas notiek ar viņu pēc mūsu attiecībām..pēc laika tas pāriet..vēl labāk ja viņs izdzēšas no draugiem,kā manā gadījumā,līdz ar to pazuda no mana redzesloka un sirds kļuva mierīgāka...
05.03.2008 00:38 | saite | Atbildēt

+0
Nezinu gan vai tas ir tas pats, bet mans bijušais diezgan regulāri mēdz aplūkot manu profilu draugiem.lv, vienmēr izskata visus albūmus, lai gan jau ir tos redzējis utt. Nesen arī uzzināju, ka viņš arī manas mammas profilu esot regulāri aplūkojis :-D
05.03.2008 00:01 | saite | Atbildēt

+0
Par laimi, nav tā sanācis:D Ir gan bijis, ka kādu laiku nesaprot, ka viss ir cauri, un gaida pie manas mājas ar rozēm rokās, bet tas jau tā īslaicīgi. Nopietnā līmenī nav nācies saskarties.
04.03.2008 21:16 | saite | Atbildēt

+0
Man ir ta, ka skatos,vai nesez draugiem.lv, ja braucu gar maju - sktos, vai deg gaismas. Bet katra zina tas vairak ir neapzinati un nekad nav bijis ar launiem nolukiem! :-)
04.03.2008 19:42 | saite | Atbildēt

+0
Es esmu saskārusies, ka BIJUSĪ izseko. Tas bija gatavais murgs, pat ienaidniekam to nenovēlēt. Cilvēks nesaprata, ka viss ir beidzies. Mēdza naktī uzrasties mana puiša dzīvoklī, un viņai bija p*fig, ka es priekšā. Ir gan sievietes, gan vīrieši, kas nemāk atkāpties un sākt dzīvi no jauna, nesaprot, ka paši sev neļauj pilnvērtīgi dzīvot, skumji :-/ .
Ja mani izsekotu.. būtu toč bailīgi. :-D
04.03.2008 19:39 | saite | Atbildēt

+0
Protams, ka bijis! ;-) Kur tad nu bez tā? :-P
Esmu arī domājusi - kāpēc tā... Laikam jau cilvēku "nodod" ziņkāre (ko viņa tagad dara? varbūt jau uzradies kāds cits? utt.), kā zināms, vīrieši ir ļoti privātīpašnieciski. 8-)
Jāatzīst, ka sievietes arī ir tikpat labi privātīpašnieciskas, kurām patīk arī paokšķerēt un iebāzt degunu vīriešu dzīvēs... Tā teikt, ja nu kaut ko atklāj?! :-P :-D 8-)
04.03.2008 18:04 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits