Par vienu miljonu

18.03.2008, erika_berzina

Vakar netīšām (nu labi ne gluži pavisam netīšām) pieslēdzos slavenajam šovam Skrējiens pēc miljona. Nu patīk man darbadienas vakaros slinki pazvilnēt pie televizora. Šis šovs (gluži tāpat kā citi šāda veida raidījumi) mani piesaista tikai viena iemesla dēļ, man ļoti patīk pavērot cilvēkus - uz ko viņi ir gatavi, lai iegūtu piesolīto balvu - šajā gadījumā veselu miljonu dolāru.

Es laikam esmu tāds nedaudz dīvains cilvēks, bet man nemaz negribētos, lai man kāds tā vienkārši piesola miljonu. Un man nekādā gadījumā naudas dēļ negribētos darīt kaut ko, kas būtu pretrunā ar maniem principiem un dzīves pārliecību!

Vakardienas Skrējienā pēc miljona viens no dalībnieku pāriem ieguva īpašo caurlaidi (ar kuras palīdzību var viegli apsteigt pārējos dalībniekus). Viņiem bija jādodas uz kādu indiešu templi un jāveic laimes rituāls. Un tikai nonākot templī, viņi uzzināja, kas viņiem būs jādara. Izrādās, ka tā bija svētvieta, uz kuru savas dzīves laikā dodas ikviens indietis, lai īpaša rituāla laikā nodzītu savus matus. Šova dalībnieki bija šokā - džekam jau nekādu problēmu (viņam tāpat bija plika galva), bet viņa draudzene, kurai bija gari mati, patiešām bija izmisumā. Tomēr viņa, daudz nedomājot, paziņoja: "Es to darīšu!" (jo nedrīkst taču tagad zaudēt!) Raudot viņa ļāvās šim svētajam rituālam. Bet viņa to darīja tikai un vienīgi naudas dēļ (ne lai iegūtu svētību vai garīgu atklāsmi)! Un pēc tam viņa no visiem cītīgi slēpa savu tikko noskūto galvu.

P.S. Uz ko būtu gatava tu, ja tev kāds piesolītu miljonu dolāru?

Komentāri [13]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Es šo raidījumu skatos nepārtraukti, cenšos neizlaist nevienu sēriju :-)
Redzēju arī sēriju par matu noskūšanu un arī domāju vai būtu gatava noskūt matus, tiesa gan vairāk nosliecos uz nē, jo nespēju iedomāties sevi ar pliku galvu :-D Bet tas ir mājās sēžot izlemts, bet zinot sevi, es būtu rīkojusies tieši tāpat kā tā meitene - būtu noskuvusi - ja ieiet azartā, tad visu var izdarīt - protams ja nerunā par galejībām un protams - mati ataug.
Es labprāt piedalītos šajā šovā un tiešām, ne dēļ miljona, bet dēļ piedzīvojuma - aizbrauktu kautvai no Latvijas uz ASV, ja vien būtu tāda iespēja. :-)
13.05.2008 11:01 | saite | Atbildēt

+0
par tiem matiem es padomātu, bet mani atturētu ēšanas pārbaudījumi, atkailināšanās un augstums. grr.
22.03.2008 00:45 | saite | Atbildēt

+0
Te ir runaa par mniljonu-1000000;Bet ko tik mees daraam un nedaraam kapeikas0,01 deel?
19.03.2008 11:07 | saite | Atbildēt

+0
Te ir speele par miljonu un ne tikai ,taa arii ir rekaama.
Bet ko mees pashi daram un nedaram kapeikas deel!
19.03.2008 11:04 | saite | Atbildēt

+0
Tur ir cina par miljonu.
Bet ko tik mees nedaram un daraam kapeikas deel!
19.03.2008 11:02 | saite | Atbildēt

+0
Domāju,ka par vienu miljonu netovien izdarītu.
mati-sīkums...Būs man miljons varēšu pieaudzēt kaut līdz zemei.
mana robeža būtu tad, kad liek kāpt pāri līkiem...
Bet tas arī kādi cilvēki būtu jānogalina. :-D ..es domaaju, es visu ko uzdriikstētos. :D ja vien būtu konkrēti MANI noteikumi (t)
18.03.2008 23:26 | saite | Atbildēt

+0
ai, es skatījospirmo sezonu un kaifoju, kā es gribētu piedalīties, bet ne jau miljona dēl, tāpat, ceļot pa pasauli un iepazīt kultūru darot vieņie ierastaslietas, meklēt un sarunāt ar vietējiem, censties paspēt un izpētī, ia, tik interesanti, un nauda, ne tās dēl es nedzītu matus nost, bet iespējas vēl paceļot dēl, gan!!:)
18.03.2008 23:24 | saite | Atbildēt

+0
Šitādā raidījumā gribētu gan piedalīties. Forši tak arī, ja nedabū to miljonu! Dabū pa pasauli izskraidīties, visādas interesantas atrakcijas:) Un to nu es nesaprotu, kā var matu dēļ raudāt:D Es neļautu sev raut ārā zobus vai griezt pirkstus nost, bet mati taču ataug! :D
18.03.2008 19:52 | saite | Atbildēt

+0
A kura seerija taa bija? :-)
18.03.2008 19:11 | saite | Atbildēt

+0
Pēz šī raidījuma es arī domāju vai būtu gatava noskūt galvu, lai vinnētu miljonu (bez garantijas ka tas tik tiešām notiks). Tā arī neizdomāju...Bet būtu gatava piedalīties šāda veida šovā, šeit tiešām ir reāls sacensību gars, fiziska slodze, ka tik turies :-P Un iespēja apceļot puspasauli (l)
18.03.2008 18:22 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)