Par slavenību blogiem

15.05.2008, zane_nikodemusa

Labrīt, drēgnajā rītā, kad tā vien gribas palikt zem segas un nebāzt degunu ārpus istabas! Šoreiz vēršos pie jums ar konkrētu jautājumu: ja būtu tāda iespēja, kura populāra vai atpazīstama cilvēka dienasgrāmatu tu gribētu lasīt www.cosmopolitan.lv? Nu, piemēram, es pati ar interesi sekotu līdzi Madaras līdzīpašnieces Lottes Tisenkopfas gaitām.

Komentāri [15]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
ZeltaGabaliņš gan šoreiz greizi nošāva. Gita Liepiņa strādā citā žurnālā, tā ka nespīd viņas tekstus lasīt Cosmo. :D Un vispār... Tā doma- meklēt cilvēkus uz ielas nav nekāda spīdošā, jo reti kuram ir dota spēja RAKSTĪT un DOMĀT. (smadzenes ir orgāns ar kuru mēs domājam, ka domājam)
Un par slavenību dzīvi... Tieši tā- itkā nebūtu jau līdz pēdējam piegriezies lasīt visur par vieniem un tiem pašiem. piekrītu Kace idejai. Izsludiniet konkursu.! (t)
18.05.2008 16:28 | saite | Atbildēt

+0
Hey, Zane, varbūt tas varētu būt viens jauns konkurss cosmo - izsludināt interesentākā nedēļas apraksta bloga formātā, autora meklēšanu.
16.05.2008 15:03 | saite | Atbildēt

+0
Varētu arī par vēl vienu "Madaras" līdzīpašnieci Zani Ruginu
16.05.2008 14:49 | saite | Atbildēt

+0
Gita Liepina (Reilija). Personigi vinu nepazistu, esmu gan daudz dzirdejusi. Nejaushi uzduuros vinjas dienasgramatai draugos - es labprat lasitu shadus tekstus vel un vel!!!
15.05.2008 22:37 | saite | Atbildēt

+0
cilvēks no ielas tomēr ir cilvēks no ielas un lai blogs būtu saturiski kvalitatīvs zināmam talantam vai spējai izteikties ir jābūt.
par ko tad beibes principā interesējas - skaistumkopšana, tusiņi, attiecības, sekss, draudzenes - parasta ikdiena, kura, atainota no trāpīga skatupunkta, ir pats interesantākais temats. Nu, bet blogerim ir vēlams vairāk vai mazāk izprast to cosmo style ;-)
15.05.2008 19:11 | saite | Atbildēt

+0
Anita Masaļska.
nav no mūsu vietējo zvaigžņu krējuma, bet cilvēks ar ļoti interesantu un saistošu dzīves uztveri, kas vienmēr pateiks kko interesantu un dzīvei noderīgu
15.05.2008 18:42 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es labprāt lasītu Valērijas Pugačovas blogu. Izlasot mazo interviju ar viņu jaunajā Cosmo( 22.lpp), man viņa šķiet ļoti gudra, interesanta sieviete.Un šo mazo rakstu ar viņu esmu jau pārlasījusi vairākas reizes. Šo sievieti pat apbrīnoju. :-)
15.05.2008 16:41 | saite | Atbildēt

+0
Jā, labāk tiešām pieiet kādam uz ielas klāt un piedāvāt raxtīt blogu. Tādu, kurš ir tāds pats cilvēks kā mēs visi un nav no sabiedrības krējuma, kurš nebūtu aprobežots savā domāšanā.
Līdzīgi kā Shape - sievieti, par kuru mēs neko nezinam un piedāvā novājēt viņai un katrā numurā viņa pastāsta kā sokas.
15.05.2008 13:19 | saite | Atbildēt

+0
Zane, diemžēl konkrētu vārdu uzvārdu nevarēšu Tev nosaukt, bet man patīk lasīt rakstiņus, kuri uzrakstīti tādā humoristiski ironiskā garā-TĀ var uzrakstīt par pavisam parastu dienu, tātad jāpameklē cilvēciņš, kuram ir dabas dots talants rakstīt! Ja Tevis pieminētā Lotte māk tā izpausties, tad tik uz priekšu! :-)
15.05.2008 13:09 | saite | Atbildēt

+0
Es piekrītu, ka vajag kādu no ielas. Nu, tā, kā tas Gata blogs, tikai jēdzīgāku cilvēku:D Kaut kādas "slavenības," par kurām pirmo reizi dzirdu, jau nu man vismazāk gribētos.
15.05.2008 12:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits