IR!

Šodien no tipogrāfijas atveda jauno Cosmo, 128 lpp. biezu, ar koši baltu vāku, uz kura žilbinoši smaida rozā kleitiņā tērpta Leitone Mīstere no Gossip Girl. Yeah!!!

Žurnāls ir "packed" ar interesantām lietām :), un mēs saskaitījām, ka tajā ir gandrīz tikpat daudz satura lapu kā amerikāņu, britu un krievu COSMO :), mums tikai mazāk reklāmu. Uber cool.

Satura ziņā ir ko palasīt gan par attiecībām, gan modi un skaistumu. Lai paliek kāds pārsteigums, kad atvērsi žurnālu, tomēr dažas lietas varu pastāstīt tagad. Piemēram, vienkāršs, bet ļoti iedarbīgs princips, ko attiecībās ievēro tie pāri, kuri ļoti ilgi turas kopā un ir laimīgi. Dirty sekss un tīri strīdi :)  Diezgan smieklīgs, tomēr arī patiess ir gabaliņš par džeku labākajiem draugiem, Kretinus arogantus sugas aprakstā pārsmējos līdz histērijai, tāāads sviests, bet labs :) Par mūsu "kārtējiem" jaunajiem seksa trikiem vari nesmieties, jo, kā izrādās, tur tiešām ir kaut kas jauns! Un labs :) Bet par attiecībām - uztaisījām pētījumu par to, kas liek no jauna iemīlēties esošajā partnerī, abpusēji - un tas darbojas.

Modes un skaistuma sadaļa ir PLAŠA un citādāka, vienā no modeļu lomām ir seksīgais Džastins Longs - Drū Berimoras te esošais, te bijušais draugs. Un vēl ir gabaliņš par šopinga madness, reāls un mazliet biedējošs, tieši par tēmu.

Šoreiz tā pavisam viegli paņēmām arī karjeras tēmu. Laikā, kad darba piedāvājumu nav un cilvēki pārsvarā darbu zaudē, runāt par karjeru ir gandrīz vai nepieklājīgi :) Bet tomēr - mēs centāmies to darīt ar vieglu pašironiju un stilu.

Man patīk, novēlu izbaudīt jauno numuru arī Tev.

Santa Kristiana Zāmuele

Galvenā redaktore

P.S. Šajās dienās sācies darbs pie novembra numura, tas būs kaut kas īpašs, bet par to vēlāk.

Komentāri [62]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sveiciens visām cosmo meitenēm!Pārlasot redaktores blogu un komentārus no sirds izsmējos :-D .Tik daudz negāciju. Rodas sajūta,ja viens otram tā riktīgi neieknābs, mierīgi nevarēs pavadīt dienu. Santai novēlu veselīgāk uzklausīt kritiku un tiem kas to izsaka,nebūt tik skarbiem. Visi taču esam cilvēki un varam brīvi izteikties. PS: Tos angliskos tekstus ne vienmēr var saprast ;-) ,bet ir laikam lasītājas kam tie netraucē.
26.10.2009 22:40 | saite | Atbildēt

+0
nu atvainojiet...vai tiesam spejam tikai citus kritizet (t) ...katrs kludas... Santa turies :-)...
12.10.2009 06:25 | saite | Atbildēt

+0
Beidzot pa ilgiem laikiem nopirku Cosmo un esmu tiešām patīkami pārsteigta - ļoti patīkams žurnāls šomēness! :-)
Ja nekas nemainīsies - noteikti abonēšu! Paldies jaunajai redaktorei! :-)
08.10.2009 01:29 | saite | Atbildēt

+0
būs jānopērk :-D
06.10.2009 19:27 | saite | Atbildēt

+0
p.s. Joprojām gaidu mazāk "seksīguma".
+1
04.10.2009 03:59 | saite | Atbildēt

+0
Zinu, ka pati no sākuma izturējos distancējoši un nebiju sevišķi iepriecināta par jaunu redaktori. Bet tagad saprotu cik muļķīgi tobrīd domāju. Santa, Jūs rādāties ļoti sirsnīga. Un meitenēm, kas te kašķējas par gramatiku un to, kā kam pieklājas uzvesties - padomājiet, vai tam maz ir kāda nozīme!! Jo patiesās vērtības neslēpjas uzvedības normās vai kaut kādos cilvēku izdomātos noteikumos. Tās ir pašā cilvēkā. Un cilvēkam cilvēks - ir labs tāds kāds ir. Mēs neesam ne par gramu labākas par kādu citu. Runājot par žurnālu, tagad plānoju nopirkt jauno numuru, tad redzēs kāds būs. p.s. Joprojām gaidu mazāk "seksīguma".
04.10.2009 01:16 | saite | Atbildēt

+0
Esmu Cosmo fane, bet ne bloga nīdētāja.Izklausās pēc patdsmitniecēm – kritika. (e) Attiecības, mode un, PROTAMS, skaistums rullē! :-)
04.10.2009 00:08 | saite | Atbildēt

+0
Roksana, citēju tevi : Priecājos,ka nav jālasa briesmīgi garlaicīgs raksts,kurš pilns ar gariem svešvārdiem no svešvārdu vārdnīcas. Bet vai visi "packed"un uber cool nav svešvardi? ko man darīt ja tos nesaprotu? nelasīt Cosmo? nu labi, nelasīšu ar' (e)
03.10.2009 20:00 | saite | Atbildēt

+0
Piekrītu lougenai.Šis ir Cosmo nevis kkāds konservatīvs žurnāls par politiku vai latviešu valodas pareizrakstību.Priecājos,ka nav jālasa briesmīgi garlaicīgs raksts,kurš pilns ar gariem svešvārdiem no svešvārdu vārdnīcas.Turklāt-ja jau tā nepatīk,vnk nelasiet.Pārejiet no Cosmo uz kkādu citu žurnālu/avīzi,kur viss būs kā no mācību grāmatas un pilnīgi bez nevienas nepareizības.Viss.Problēma atrisināta.
03.10.2009 17:39 | saite | Atbildēt

+0
jēziņ baltais!
ziniet, man gan šķiet, ka tas ir TIIIIK pozitīvi, ka žurnāla GALVENĀ REDAKTORE(!!!) IR un ATĻAUJAS BŪT tāda pati vienkārša latviešu meitene - tāda pati, kā lielākā daļa cosmo lasītāju. man tiešām prieks, ka Tu, Santa, spēj būt vienkārša, nevis centies būt lietišķa un konservatīva Latvijas Vēstneša galvenā redaktore. tieši tas cosmo padara tik foršu - pat galvenā redaktore ir tāds pats cilvēks kā žurnāla lasītāji - ne ar ko labāka vai sliktāka. arī viņa lieto slengu, anglicismus (kas mūsdienu sabiedrībā nu jau, manuprāt, ir neizbēgami), jūsmo par lietām, kas citiem liekas pilnīgs murgs, etc.
man prieks, ka viena no manu mīļāko žurnālu galvenajām redaktorēm ir tāda pati kā es, ka viņa nepadara sevi par augstāk stāvošu. tā kā atslābstiet, meitenes. cosmo nav politikas žurnāls. tas sniedz prieku. un tādai arī ir jābūt galvenajai redaktorei - pozitīvai un prieku radošai, sniedzot apziņu, ka viņa it tāda pati kā Tu, parastais lasītāj. ;-)
02.10.2009 23:07 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits