Patīk!

24.02.2010, zane_nikodemusa

Kaut ik pa brīdim uzplaiksnījis, tomēr tikai šogad safari stils liks par sevi runāt atkal un atkal, jo daudzi vadošie dizaineri to ir izvēlējušies kā vienu no motīviem savās 2010. gada pavasara kolekcijās. Un man tas ļoti patīk, jo, manuprāt, no n-tajiem apģērbu stiliem tieši safari ir viens no gaumīgākajiem un smukākajiem. Patiesībā man ir apnikušas lecīgi košās krāsas, kas pieprasa perfektu sejas ādu, iedegumu un noskaņojumu. Dzimis džungļos tveicīgas saules un zebru un lauvu ieskauts, safari mani valdzina ar maigu eksotiskumu un praktiskumu. Kā ir ar tevi?

oscar_480

Oscar de La Renta

elie_tahari_480

elie_tahari2_480

Elie Tahari

celine_480

celine2_480

Celine

Komentāri [15]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Manuprāt, pretēji. Latviešiem vienkārši ir fobija no spilgtām krāsām, uzskata to par bezgaumību. Tāpēc un tā jūsmo par visiem pasteļtoņiem. Nē, es nesaku, ka šī safari krāsa ir slikta, jauka, jā. Bet nevajag pasniegt to tādā tonī, it kā tikai pasteļtoņi un tie klasiskie toņi - melns, balts, pelēks, brūns, zaļganpelēks ir tie GAUMĪGĀKIE.
Būtiskākais ir nevis krāsa, bet gan tas, cik cilvēks prot labi kombinēt apģērbu toņus. Un kāpēc ar spilgtām krāsām jābūt perfektai sejas ādai un iedegumam? Atkal mums grib ieskalot smadzenēs, ka tikai lūk jābūt tā, un, ja tu atšķiries, tad to uzskata par "bezgaumību". Manurpāt, mūsdienās daudzi neizprot ko nozīmē bezgaumīgs un gaumīgs. Cilvēki to, kas viņiem patīk, un to, ko pienes lūk šādas redaktores uz paplātes kā vienīgo patiesību, uzskata par gaumīgu, bet, kas nepatīk tas uzreiz ir bezgaumīgs.
Varbūt sākumā apskatiet ko nozīmē jēdzieni "gaumīgs" un "bezgaumīgs", nevis mētāties ar šiem jēdzieniem vietā un nevietā.
Piemēram, man ir rudi mati, bāla āda (un es netaisos sekot idiotiskiem stereotipiem, ka redz "skaisti" ir būt kā no cepeškrāsna), vasarasraibumi, āpģērbā bieži izmantoju spilgtās krāsas, kuras vienmēr saskaņoju. Piem. kurpes un soma būs vienā tonī, vai arī kurpes un josta.
Starpcitu, mīlu rozā krāsu un ar savu izskatu laužu radušos greizo stereotipu, ka redz rozā ir blondīnu krāsa. Nē! Ir jāprot atrast tādu rozā toni, kas saskanēs ar koptēlu.
Ar to gribēju pateikt to, ka pietiek bāzt mums batonus ausīs un radīt arvien jaunus GREIZUS stereotipus un uzspiest savus "ideālus".
05.03.2010 00:25 | saite | Atbildēt

+0
Gribeju pateikt paldies Zanei Nikodemusai par jauko rakstu.Man patik jusu veids,ka rakstat.Ar nepacietibu gaidu ,kad radini man atsutis zurnalu no Latvijas!Varesu kartigi visu izlasit gan par modi ,gan seksinu utt.
04.03.2010 10:41 | saite | Atbildēt

+0
Kraasas godigi sakot,galiigi nekaadas :-/
Orandzais lakatinjs atdzivina 1.foto.
Cilveks kurss nemiil kraasas, nemiil arii sevi.Un paliek peleeka peliite,lielajaa peleekajaa masaa. 8-)
03.03.2010 00:01 | saite | Atbildēt

+0
essnee, man šķiet, ka sākam jau par dziļu rakt tur, kur viss ir izskaidrojams ar vienkāršo "patīk."
01.03.2010 17:34 | saite | Atbildēt

+0
Man tiesam jasmejas!Kolosali komentari!Es tik loti priecatos ,ja Latvija sievietes,ko jus sauciet par pensionarem tiesam gerbtos sajos modelos!Mums problemu nav-Kalifornija!!!Sieviete ir tik veca ,ka jutas!!Velku mini un svilpoju!
28.02.2010 09:17 | saite | Atbildēt

+0
Man tads prieks ,ka kadam vel patik si mode!Esmu vienkarsi sajusma!!Es pilnigi skaidri zinu ,ka staigasu saja stila!Starp citu man ir 56!!!Jutos kolosali!!!Paldies par rakstinu!Emanuelle2
28.02.2010 08:50 | saite | Atbildēt

+0
Nu pag, bet tu saki, ka apnikušas košās krāsas, kas pieprasa perfektu seju un ko tur vēl. Kur ir problēma? Vai tad tu vilki tās krāsas, ja tev tās nepatīk/rada grūtības?
26.02.2010 17:32 | saite | Atbildēt

+0
Kurš teica, ka jāvelk tikai tad, kad modē? Man šāda noskaņa apģērbā ir favorīte katru vasaru. Vienkārši tagad tai atkal tiks pievērsta lielāka uzmanība gan no modes žurnālu, gan apģērbu veikalu puses.
26.02.2010 17:20 | saite | Atbildēt

+0
Nevilktu neko no tā.
Nav mans stils.Un es nemēdzu vilkt kko tikai tāpēc,ka tas ir modē.
25.02.2010 22:10 | saite | Atbildēt

+0
esmu sajūsmā par otro tērpu! (l) un tik smuki pasteļtoni! domāju maniem tumšajiem matiem un zilajām acīm piestāvēs :-D
25.02.2010 15:49 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits