Politikā kailām krūtīm

31.10.2011, anna_jarana

Šovakar izvērsās karstasinīga diskusija. Par meitenēm, kuras politiska rakstura protestos dodas plikām krūtīm. Jā, es saprotu, ka izvēlētais ierocis ir iedarbīgs. Sižets galu galā ir ticis pie svarīgākajām nedēļas ziņām, bet tas, kas mani mulsina, ir vai tas tiek darīts cēlu mērķu labad vai tāpēc, ka tā ir lieliska iespēja nokļūt "uz vāka"? Vai Timošenko apcietinājums patiešām nopietni satrauc šīs meitenes vai arī tā ir tikai aktuāla tēma, par kuru aktīvi paužot viedokli, pie tam, ar kailām krūtīm, var nokļūt pasaules ziņu kanālos? 

Komentāri [1]

+0
tas ir idiotisms :D šajās meietenēs ir kaut kas no m*ukas, es atvainojos :D loģiski padomājot, kādēļ lai kaut kas atrisinātos ar šādu protestu? Ja protests izraisītu kaut kādus draudus, piemēram, kad skolotāji streiko un bērni nesaņem izglītību, tad valsts domās, ko darīt lietas labā. Bet te - o, pliki pupi! kāda jēga kaut ko mainīt, mēs taču gribam regulāri redzēt plikus pupus, lai protestē, cik uziet!
01.11.2011 18:57 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits