Par mani: Es novēlu Tev LAIKU!
Ne tādu, kurā esam nebeidzamā skrējienā, bet gan tādu, ko veltām viens otram.
Es novēlu Tev VĀRDUS!
Ne tukšus un ne tādus, kas sāpina otru, bet gan īstus un vērtus.
Es novēlu Tev MIERU!
Ne tādu, kas ārēji miermīlīgs, bet gan tādu, kas ir patiess un īsts Tevī pašā.
Es novēlu Tev PRIEKU!
Ne tādu, kas uzlikts sejā, kā izcila maska, bet tādu, kas laužas ārā no Tavas sirds un vaigā nevar palikt nepamanīts!
Es novēlu Tev LAIMI!
Ne tādu „lielo”, uz kuru mēs gaidām visu mūžu, dažbrīd pat it kā „nīkuļojot”, tā arī nekad to nepamanot, bet gan tādu, kas mums katram tiek dota, kā dāvana katrā mūsu dzīves mirklī.
Es novēlu Tev MĪLESTĪBU!
Ne tādu, kas skan, kā „vispār pieņemta norma”, bet VAIRĀK - vairāk par to, ko spējam, vairāk par to, ko iedomājamies, vairāk par to, ko no mums „prasa” un vairāk par to, ko, šķiet, spējam dot. Vairāk par to, ko mēs uzdrošināmies.
Mīlestību dot un saņemt it visos tās izpausmes veidos !
Intereses: Priecājies...
...par savu bērnu, kas nemazgā traukus, bet skatās televizoru, jo tas nozīmē, ka viņš ir mājās un nav uz ielas...
...par ienākumu nodokli, jo tas nozīmē, ka Tev ir darbs...
....Par savandīto māju, kas jāuzkopj pēc viesībām, jo tas nozīmē, ka pie Tevis ir bijuši draugi..
...par apģērbu, kas kļuvis mazliet par šauru, jo tas nozīmē, ka Tev ir ko ēst...
...par ēnu, kas noraugās Tavā darbā, jo tas nozīmē, ka Tu esi saulē...
... par mauriņu, kas jānopļauj, logiem, kas jānotīra, notekām, kas jāsalabo, jo tas nozīmē, ka Tev ir mājas...
...par sūdzībām par mūsu valdību, jo tas nozīmē, ka mums ir vārda brivība...
...par sievieti, kas dzied baznīcā nepareizā meldiņā, jo tas nozīmē, ka Tu dzirdi...
...par mazgājamās un gludināmās veļas kaudzi, jo tas nozīmē, ka Tev ir drēbes...
...par nogurumu un sāpošajiem muskuļiem vakarā, jo tas nozīmē, ka esi strādājis...
... par modinātājpulksteņa zvanu rīta agrumā, jo tas nozīmē, ka Tu esi dzīvs...
Moto:
Vecums: 39