Derma Series 

 
Derma Series
u.668bedb6519c9
  • Reitings Reitings: 0
  • Komentāru skaits: 0
 

Draugi

Datumi

  • Reģistrējies:
    08.07.2024 16:46
  • Pēdējo reizi manīts:
    08.07.2024 17:50

Par profilu

 

Par mani: DERMA SERIES VIENOJAS

derma-series lv

Derma Series produktu formulas realizē Vācijā, Francijā, Šveicē, Itālijā, Spānijā un Izraēlā esošo zinātnisko un ražošanas centru iespējas. Šāda sadarbība ļauj to ražošanā izmantot jaunākās sastāvdaļas un plašu izejvielu un tehnoloģiju klāstu.

DERMA SERIES PIEDĀVĀJUMI
Izdevīga procedūru cena un izmaksas kļūst iespējamas, pateicoties starpnieku un reklāmas trūkumam, mūsdienīgai pieejai procesu organizēšanai, loģistikai. Un kvalitāte, gluži pretēji, paaugstinās, apvienojot vienā projektā lielu partneru dalībnieku potenciālu.

INOVĀCIJAS UN TENDENCES PAR LIELU CENU


Jaunākās formulas ir izstrādātas, ņemot vērā efektīvas aktīvo vielu koncentrācijas. Katra formula ir spēcīgs biomimētisko peptīdu, vitamīnu un minerālvielu maisījums bioloģiski pieejamā veidā, sintezētas specifiskas sastāvdaļas un dabiskas izcelsmes aktīvi.

BEZMAKSAS IZGLĪTĪBA


Tiešsaistes apmācības ērtībai ir izveidotas apmācību minipakas ar procedūrai nepieciešamo rīku komplektu. Iegādājieties minipaku, noskatieties atbilstošo mācību video un veiciet procedūru savā birojā.

PROCEDŪRU MAINĪGUMS PĒC INDIKĀCIJAS, IZMAKSAS, ILGUMA


Ērta ādas kopšanas programmu modulāra struktūra. Četru soļu procedūra nodrošina garantētus rezultātus. Katrs no četriem papildu posmiem uzlabo un paplašina procedūras iespējas.

PROFESIONĀLO PRODUKTU TIEŠSAISTES VEIKALS AR CENĀM TIKAI KOSMETOLOGiem


Ja esat kosmetologs, veiciet pasūtījumu caur profesionālu veikalu, lai iegūtu izdevīgas cenas profesionāliem produktiem, kā arī izmantotu visas akcijas un lieliskos piedāvājumus. Pasūtījumus veic jebkurā Jums ērtā laikā, bezmaksas piegāde no 200 eiro. visā Latvijā.

NAUDAS ATMAKSAS 7%


Par katru pirkumu interneta veikalā 7% no iztērētās summas tiek atgriezti Jūsu personīgajā kontā. Uzkrāto summu izmantojiet turpmākajiem pirkumiem!

MĀJAS LĪDZEKĻI


Ja izvēlaties mājas kopšanu sev un neesat kosmetologs - dodieties uz mūsu mājas kopšanas sadaļu, kur atradīsiet brīnišķīgu mājas aizsardzības līdzekļu izlasi gan sev, gan dāvanai!

Intereses: Kosmetologi, kosmētika, kosmetologs, infektologs

Moto: Šveices budžeta profesionālās kosmētikas zīmols kosmetologiem un

 
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits