Sindija Krauforde mirdz jaunajā Reserved kampaņā

14.03.2018

Tā beidzot ir klāt! Pilnā versija video kampaņai no Reserved, ar tās zvaigzni Sindiju Kraufordi- Amerikas supermodeli, vienu no skaistākajām sievietēm pasaulē, kura iejūtas ekscentriskas iedzīvotājas lomā no Amerikas priekšpilsētas. Iedvesmojošajā 1980. gadu sportiskajā stilā, kas ir spēcīga šī pavasara modes aktualitāte, viņa dejo un pozē, raksturojot jautrību it visā.

Video klipa režisors ir Gordons von Šteiners ( Gordon von Steiner), kurš ir viens no pasaules talantīgākajiem režisoriem modes video klipu veidošanā. Šajā video klipā būs iespēja redzēt Sindiju Kraufordi tādu, kādu līdz šim mums tas nebija izdevies.

“Biju redzējusi iepriekš veidotos Gordona video projektus, tādēļ biju patīkami satraukta par viņa plāniem attiecībā uz manu kampaņu. Man patika tās 80. gadu nostaļģija, taču ar svaigu, mūsdienīgu pieeju. Viņš izstūma mani no manas komforta zonas ar dejošanu.” – tā saka pati Sindija Krauforde par unikālo Reserved projektu.


Izvēlēties Sindiju par jauno zīmola seju nav tikai sagadīšanās. Kampaņas koncepts sakņojas 1980. gadu estētikā. Laikā, kad Krauforde guva karjeras panākumus. Supermodele sevi pasniedza kā Amerikas modes ikonu. 80. gadu sajūtas, kas tiek izmantotas video klipā, var sajust ne tikai tās raksturīgajā gaismā un mūzikā, bet lielākoties tieši visos oriģinālajos Reserved veidotajos tēlos. Papildus tam visam, video tiek arī izmantotas daudzas detaļas, kuras atspoguļo 1980. gadu sajūtas. Sākot no ikdienišķā, simboliskā, baltās krāsas, koši ģērboņveida logo, T-krekli, džinsa jakas, kā arī bikses ar paaugstinātu jostas vietu un vēl daudzi eleganti stili, kas atgādina sieviešu lomas atveidotājas no seriāliem, kā “Dinastija” un “Hameleonu rotaļas”. Tādēļ tiek veidotas tādas kombinācijas kā pasteļkrāsas bikses ar žaketi, strīpains uzvalks ar platmali. Vēl viena interesanta detaļa sportiskajā jakā, kas mugurā redzama Sindijai - tā raksturo populārāko stilu tajā laikā. Laba izvēle par video partneri bija izvēlēties Dakri Montgomeriju (Dacre Montgomery). Populāro aktieri kulta seriāla “Stranger Things” otrās sezonas. Video dod iespēju ieraudzīt vēl kādu pazīstamu aktieri poļu auditorijai – Ēriku Robertsu (Eric Roberts).

Bez šaubām, Reserved kampaņa “I love you Cindy”, ir labākā, ko jebkad izveidojis Poļu modes zīmols.

Sindija Krauforde ir viena no visu laiku populārākajām un ievērojamākajām modelēm. Viņas portrets greznojis vairākus simtus žurnālu vāku, tajā skaitā 50 Vogue starptautiskos izdevumus. Viņa ir dzimusi Dekalbā, Ilionoisas štatā, kurā viņa dzīvoja līdz 16 gadu vecumam. 80. gadu beigās un 90. gadu sākumā viņa bija pasaules atpazīstamākā modele, pozējusi tādiem leģendāriem fotogrāfiem kā Herbam Ritsam (Herb Ritts) Ričardam Avedonam (Richard Avedon), Stīvenam Meselam (Steven Meisel) vai Pīteram Lindbergam (Peter Lindbergh). Viņa arī bija redzama Džordža Maikla mūzikas videoklipā “Freedom”, kurš tika laists klajā 1990. gadā. Modele divas reizes ir nokļuvusi žurnāla “People” veidotajā topā, kas apkopo skaistākos cilvēkus pasaulē. Savukārt žurnāls “Forbes” 1995. gadā viņu ierindoja kā pelnošāko modeli pasaulē. Krauforde iemēģinājusi roku arī kā aktrise un televīzijas raidījumu vadītāja. 1990. gadu sākumā viņa uzņēma MTV šovu “House of Style”, kas bija skatāms sešus gadus. Šodien viņai ir ne tikai ievērojamas modeles karjera, bet arī aktīvi iesaistās labdarības darbā ar bērniem, kas cieš no leikēmijas. Viņai ir veiksmīga sejas kopšanas kosmētikas produktu sērija, kā arī veido mēbeļu dizainu.

Sindija joprojām fascinē un iedvesmo. Patlaban tas notiek pat vairāk, kā viņas karjeras pašā sākumposmā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits