Jaunā Superdry SS18 kolekcija

20.02.2018

Šī kolekcija aizved tevi grandžmūzikas pasaulē, kas skan no magnetafona 90. gadu Venisas pludmalē, Kalifornijā, piedāvājot reibinošu vīziju par bezgalīgu, saules pielietu vasaru. Izbalējuši pasteļtoņi, miksēti audumu raksti, krāsu bloki un detaļas ar šķietamu novalkājuma efektu – Superdry 2018. gada pavasara-vasaras kolekcija piedāvā atslābinātu pieeju, ar pilnīgu pārliecību aicinot dažādi kombinēt un saskaņot apģērbus.


Sieviešu apģērbos Miami Wave kolekcija kombinē neona krāsas, maigus metāliskus toņus un sportisko apģērbu elementus. Zaigojošu spīdumu papildina pieklusināti toņi. Vaļīgus īsos topus un vestes var kombinēt ar pieguļošiem svārkiem un šortiem, kas piedāvā palmu un ģeometriskas apdrukas. Pretty in Punk kolekcija ir radīta speciāli Superdrymeitenes-dumpinieces vasarai. Šeit apģērbi veidoti fluorescējošās krāsās, ar grandžīgu balinājumu un metālisku satīnu, ko papildina klasiskās panku detaļas, piemēram, plēstie džinsi, grafiti apdrukas un zīmola grafiskie elementi. Pacific Sport kolekcija ir pieejama rūtainos un vieglos, vienkrāsainos audumos, kur sezonas hītus veido retro stila džemperi, pārlieli sporta krekli un vestes ar koledžas stila monogrammām spilgtos pamatkrāsu blokos.

Jauniešu subkultūras ietekmes ir vērojamas šīs sezonas vīriešu apģērbu kolekcijā, radot praktisku un daudzveidīgu garderobi. Populārā apģērbu valkāšana kārtās ir ietekmējusi katra kolekcijas apģērbu modeļa izveidi relaksētā grandža ēras un amerikāņu sportiskā retro stilā. Fluorescējošie T-krekli un vestes piešķir negaidītus kontrastus Surplusmilitārā stila jakai, kamēr klasiskās burāšanas un sporta jakas iegūst modernas nianses ar mūsdienīgām iešuvēm un detaļām. Atlētiskie T-krekli, sporta krekli un jakas ar piedurkņu uzšuvēm un apjomīgiem logotipiem atsauc atmiņā 90. gadu modi. Rūtainie krekli ir izbalināti un pieejami vintāžas toņos – zelta nokrāsās, dedzinātā ombre tonī un sulīgi zaļajā.


Atpūšoties, dodoties izbraucienos, skeitojot vai meklējot piedzīvojumus dabā – Superdry vasaras kolekciju piepilda jaunība un aizraujošas atmiņas par košo, skaļo un pārgalvīgo vasaru.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits