Vai vari paskriet augstpapēžu kurpēs?

03.08.2010

Svinot vasaru un atlaižu laiku, iepirkšanās centrs "Sky&More" aicina sievietes demonstrēt vienlaikus savu sievišķību un sportiskumu, 5. augustā plkst.19:00 parādot, cik veikli viņas spēj pārvietoties augstpapēžu kurpēs. Piedaloties skrējienā, daiļā dzimuma pārstāves savā īpašumā varēs iegūt kārotos apavus no īs...

Skrējienā augstpapēžu kurpēs var piedalīties ikviena sieviete, kas uz sacensībām ieradīsies kurpēs, kuru papēžu augstums ir vismaz 9 centimetri. Turklāt dāmām uz sacensībām jātērpjas svārkos vai kleitā. Tā, kura 30 metrus garo distanci veiks visātrāk, savā īpašumā iegūs pašas izvēlētas kurpes no veikala "STILETTO pop-up outlet". Pārsteiguma balvas un dāvanu kartes no i/c "Sky&More" iegūs arī elegantākā un atraktīvākā skrējēja.

Ikviena sieviete, kura vēlas tikt pie jaunām kurpēm un piedalīties skrējienā, aicināta līdz 4.augusta plkst. 24:00 nosūtīt pieteikumu uz elektroniskā pasta adresi [email protected]. Vēstulē jānorāda vārds, uzvārds un kontakttālrunis.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Ahilleja cīpslu sastiepumu ārstēšanu arī apmaksās? :D
05.08.2010 14:36 | saite | Atbildēt

+0
Es arī labprāt piedalītos, vienas man ir tādas super augstās kurpes, vairāk nekā 10 cm :-D
04.08.2010 13:52 | saite | Atbildēt

+0
man kāja lauzta (e) varu derēt es visas pārskrietu :-D :-D :-D bieži nācies to darīt
04.08.2010 13:04 | saite | Atbildēt

+0
ooo buus japiedalaas jo skriet man sanak daudz ar papeedenem :-D
03.08.2010 23:20 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits