Pavasaris ir ballīšu laiks!

07.04.2010

Jau tagad skaidrs, ka galvenais ballīšu modes tērps pavasarī būs kleita. Lindex jaunās kolekcijas piedāvā tev atvērtu apģērbu un ļauj izrādīt savu figūru. Īsajās kleitiņās tiks lieliski izceltas kājas.

Lindex kolekcijas kleitu modeļi bieži vien ir bez piedurknēm vai bez plecu lencītēm, un tāpēc tie lieliski sader kopā ar īsu jaciņu vai žaketi. Siluets ir gan cieši pieguļošs, kā taisnā piegriezuma kleitām, gan neproporcionāls, tas ir, plats augšdaļā un sašaurināts lejas daļā, vai arī ar ļoti platiem svārkiem atbilstoši romantiskajam stilam.

Modeļi ir vienkārši, tajos tiek akcentēta tikai krāsa un forma, nevis detaļas. Krāsu paletē iekļautas košas krāsas, kas labi izskatās kopā ar melno un balto krāsu. Arī sniegbalta kleita izskatīsies lieliski šī pavasara ballītēs.

springparty_270   springparty2_270

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
esmu maza auguma, izteiktas figūras sieviete, pec sejas gan izskatos kā 14 gadīga, bet man droši vien der jebkura fasona kleita :) :-)
20.04.2010 18:37 | saite | Atbildēt

+0
Kāpēc meitenes vaidat? itkā šie kleitu modeļi būtu vienīgie, kurus varētu vilkt pavasara ballītē :-D
11.04.2010 21:09 | saite | Atbildēt

+0
Una,viņiem neeksistē nemodeļu augumi.Viņiem visi ir modeļi.Man,piemēram,puķainā nederētu krūšu daļas dēļ,jo nav lenču.Dažas aktīvas kustības un viss no krūšu daļas nobrucis līdz vidum. :D
Zilā krāsa forša :)
07.04.2010 22:00 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits