Uzdrošinies būt atšķirīga!

05.01.2010

Kad ziema sāk ieputināt un sals iekniebj - tinkš - veram vaļā skapi un meklējam ko? Zābaciņus, protams! Šoziem īpašos - līdz celim vai aktuālos botfortus. Bet kāpēc vienmēr izvēlamies melnus, labākajā gadījumā tumši brūnos, pelēkos? Vainīgs piedāvājums veikalos vai tas, ka melns piestāvēs it visam? Latvijas apavu zīmo...

"Zofas" Rudens / ziemas zābaku kolekcijas ideja ir stāsts par aktīvo sievieti smagā rūdījuma laikā. Tas ir spēcīgas sievietes straujais dzīves ritenis, kur radošais lidojums jābalansē ar reāliem darbiem ikdienā, sadzīvi. Rītos, kad steigā nepaspēji lūpas uzkrāsot, nokavēji tikšanos, atliek vien uzlūkot savus "Zofa" septiņjūdžu zābakus un tie attaisno arī neizdzerto rīta kafiju.

gaisie1_456_01

Dizaina akcents ir daudzveidīgu audumu pielietojums, kas pauž romantisko raksturu, bet lakoniskās ādas detaļas nodrošina apaviem praktisko pusi. Šodien aktuālās vērtības transformējas rudens/ziemas zābaku dizainā: stabilitāte - fizisks un arī emocionāls stāvoklis, uz kuru tiecamies, ko cenšamies noturēt; konkrētība - skaidrība lietās un formās.

kalosas1_2_605

kalosas2_5_645_01

revolveri1_645

img_6694_430

Zīmols "Zofa" radās 2009. gada pavasarī, kad diplomēta arhitekte Elīna Dobele nolēma paplašināt savu radošo darbības apvārsni, uzsākot apavu dizaina projektu. Apavi ir augstas klases meistaru roku darbs ar attiecīgu kvalitātes garantiju. Viss aizsākās ar pāri vasarīgu sieviešu auduma zābaku. Turpretī šobrīd jau spraigi rit darbs pie kungu līnijas, kura tuvākajā laikā iepriecinās arī pretējā dzimuma pārstāvjus.

* Foto: Līga Zemniece un Elīna Dobele

platforma3_430

logo_220_02

Ieskaties arī www.zofa.lv!

Komentāri [32]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
zābīši forši... daudz labāki nekā kkādi ķipa Ugg no Zapping veikala.
man šiet baigi forši pavasarī ar smuku šallīti lielām saulenēm .. :)
08.03.2010 02:07 | saite | Atbildēt

+0
tā jau man likās, ka raksts būs par elīnu un zofa. :)
27.02.2010 00:34 | saite | Atbildēt

+0
tie trešie izskatās pēc manas omītes šalles galošās:D 80 atgriežas :-D :-D :-D
17.02.2010 21:10 | saite | Atbildēt

+0
diezzz uz kurām džeki skatītos un galošu meičām vai sexy papēdniecēm :D Esmu dzirdējusi par šāda veida stilu no džekiem-fui,cik nesievišķīgi!Iespejams ērti utt;parasti par gaumi nestrīdās,bet nu šoreiz es nezinn,ko teikt-briesmīgi!!! :-/
17.02.2010 21:08 | saite | Atbildēt

+0
Ja nevelku šadus zābakus, tad esmu pelēka pele? :D Nedomāju vis. :)
Ja patīk tāds stiliņš - gumijnieki vai kalošas - tad jau var vilkt, bet cena gan pilnīgi neadekvāta. Nopirkt var, piem., Madam Bonbon.
Bet es ar tādiem tā arī justos - kā galošās iekāpusi. Tāpēc arī šādus nepirktu, bet par to naudu nopirktu 3 skaistus sievišķīgus zābaciņus pavasarim vai 1 kārtīgus, tiešām siltus ziemas zābakus ar aitas vilnu iekšā! Un vispār jau arī zābaki uz papēžiem mēdz būt ne tikai melni un brūni :D
16.02.2010 22:01 | saite | Atbildēt

+0
Pat interesanta stila pārstāvēm šie zābīši nepiestāv. Esmu redzējusi. Neglīti.
25.01.2010 18:18 | saite | Atbildēt

+0
Kalašās iešūtas zeķes,bet man patīk! :D
19.01.2010 03:41 | saite | Atbildēt

+0
es taadus pat uz stalli nevilktu :-D
16.01.2010 23:19 | saite | Atbildēt

+0
Hmm._es personiigi vareetu kko pati taadu uzmeistarot, jo man maajaas ir tieshi taada tipa kurpiites no aadas, kaadas ir izmantotas peedas daljai! :) Tikai jaapieshuj auduma getras_un buushu atshkjiriiga! :)
Katraa zinjaa interesanti! Bet ikdienas staigaashanai neshkjiet piemeeroti! Vareetu uz kaadu izstaadi, vai kko tamliidziigu aiziet, kur buutu pilns ar maaksliniekiem, kas kko taadu noveerteetu! ;) :))
12.01.2010 03:48 | saite | Atbildēt

+0
Hmm._es personiigi vareetu kko pati taadu uzmeistarot, jo man maajaas ir tieshi taada tipa kurpiites no aadas, kaadas ir izmantotas peedas daljai! :) Tikai jaapieshuj auduma getras_un buushu atshkjiriiga! :)
Katraa zinjaa interesanti! Bet ikdienas staigaashanai neshkjiet piemeeroti! Vareetu uz kaadu izstaadi, vai kko tamliidziigu aiziet, kur buutu pilns ar maaksliniekiem, kas kko taadu noveerteetu! ;) :))
12.01.2010 03:48 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits