Seppälä tevi sasildīs!

24.09.2009

Brīdī, kad vasaras atsvaidzinošos kokteiļus nomaina kūpošas tējas vai smaržīga kakao krūzes, arvien vairāk gribas savā garderobē iekļaut mīkstus adījumus un pūkainas virsjakas, kas ar nelielu nostaļģijas devu ļauj priecāties par krāsu pārmaiņām koku lapās, tikko ceptas ābolkūkas smaržu virtuvē un rudeni kā pilsētas steigā, tā lauku...

seppala_430_01

Lai atvadas no vasaras būtu patīkamākas, Seppälä sadarbībā ar dizaineri Anne Lindberg ir radījusi plašu virsjaku kolekciju sievietēm. Neitrālas krāsas trenči elegantai pilsētas meitenei, rūtaini mēteļi un adītas jakas piknikam laukos, spilgtu krāsu virsjakas trakai un neaizmirstamai piektdienas ballītei.

Lai kur arī tu būtu, Seppälä tevi sasildīs!

anne_lindberg_531

Seppälä virsjaku dizainere Anne Lindberg

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
man arī patīk seppala, pērku tur sev un draudzenei legingus!
15.07.2010 14:06 | saite | Atbildēt

+0
forši legingi, zeķubikses
09.02.2010 00:19 | saite | Atbildēt

+0
:) patik 1.bilde.
metelis ar pusgariem zabakiem,bet lai butu siltak, izveletos vel biezas zekubikses....butu siki:)
06.10.2009 19:16 | saite | Atbildēt

+0
Man gan Seppala loti patik. Vienmer var atrast kaut ko jaunu un interesantu vajag tikai apbruņoties ar pacietību.Cenas arii pieņemamas, it īpaši nedēļas nogalēs, kad tiek piedāvātas papildus atlaides (l) Super :-)
28.09.2009 03:26 | saite | Atbildēt

+0
ja seppala man ar kaut ka vairs neizdodas neko nopirkt,reizem kaut kas iepatikas ,bet kad uzvelk tad fui :-D
27.09.2009 02:16 | saite | Atbildēt

+0
man kaut kā tā Seppälä galīgi nepatīk pēdējā laikā. :-|
25.09.2009 14:04 | saite | Atbildēt

+0
man patiik ruutainais meeteliic kaut gan taa vai taa shajaa veikalaa neiepirkssos :-D
24.09.2009 22:34 | saite | Atbildēt

+0
Patiik ta pelekaa jaka (man vismaz liekas,ka taa i jaka,jo man ir lidziga melna.) te gan sakombineets taa ka izskataas ,ka tie ir svaarki (l) (l)
24.09.2009 17:37 | saite | Atbildēt

+0
man liekas interesanti... un rozā kleitiņā vispār mmmmm... (l) galvenais jau ir mācēt sakombinēt lietas, un tad katrā veikalā var kaut ko atrast!!!
24.09.2009 14:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)