Moderni jaunumi no „Accessorize”

10.05.2007

Šīs sezonas „Accessorize" tēls ir pasaulē, it īpaši Anglijā atzinību guvusī modele Lily Cole.

Lily Cole ir viena no slavenākajām jaunajām modelēm. Viņai ir tikai 19 gadi, bet ar savu šarmu viņa jau ir iekarojusi pasaules top modes mēles un žurnālus. Tieši viņa atspoguļo jaunās kolekcijas jauneklību, spožumu un interesanto krāsu gammu.

Līdz ar silta laika iestāšanos un vasaras tuvošanos, „Accessorize" veikalos varat iepazīties ar jauno „Sunset" kolekciju - bižutēriju, somām, šallēm, cepurēm, jostām un matu aksesuāriem modernajos zelta un sudraba toņos. Šīs vasaras "šiks" ir kombinēt zeltīto ar sudraboto - tas rada siltu, gaumīgi izjustu un vasarīgu noskaņu.

Mēs pārliecinājāmies, ka „Accessorize" kolekcija ir radīta dažādām noskaņām un dažādām dienām. Mums patīk. Un tev?

april__lily_cole3_400

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man patīk. in pat ļooooti. (l) :) :)
14.07.2007 01:52 | saite | Atbildēt

+0
es tur nopirku cepuri un shalli ziemai no klaudijas shiiferes iedvesmaaam! cepure maksaaja 30 latu... :-) nju tas veel taa, bet es uzskatu, ka taa shalle, kurai driiz peec tam pati savaam rokaam vilku iekshaa diegus un apgriezu skarinjas liekaas maksaaja neadekvaati augsti.. savus 20 latus.. maajturiibas skolotaaja teica, ka vajadzeeja pashai tamboret buutu vairaaak veerta! :-)
28.05.2007 16:54 | saite | Atbildēt

+0
un tomer tur kkas nav saskanots, piemeram tas parmeriigi lielas krelles.....
soma man nekaadu vasariigo noskanu nerada....
ai nu vispar viss shis stilins man netiik, parak nesaskanotas lietinas.... ;-)
28.05.2007 00:46 | saite | Atbildēt

+0
patiik jau patiik :-)
13.05.2007 22:19 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits