Jūs brauktu vai nebrauktu?

Reitings 11
Reģ: 24.08.2011

Lieta tāda, ka es caur facebook sāku sarakstīties ar vienu pakistāni. No sākuma tas bija angļu valodas dēļ, bet tagad ir tā, ka man viņš ir iepaticies. Runājam pa skaipu katru vakaru. Esam satikušies arī dzīvē. Ļoti patīkams puisis, simpātisks, izglītots. Attieksme pret mani laba, nav ne pārāk cukurota, ne arī pārāk vienaldzīga. Kā jau vīrietis izrāda uzmanību sievietēm. Tagad viņš mani aicina ciemos pie sevis uz pāris dienām. Tā gribās braukt, jo man ļoti gribās viņu satikt atkal. Kaut kas mani tā kā attur, visa dzirdētā par fiktīvajām laulībām, musulmaņu izturēšanos pret sievietēm, ievilināšanu prostitūcijā, utt. Bet šis puisis nemaz tāds neliekas. Ko jūs, meitenes, manā vietā darītu? Riskētu un brauktu vai ar sāpēm atsacītos no šī puiša uzaicinājuma?

24.08.2011 07:51 |

Reitings 399
Reģ: 29.01.2009
Es teikšu tā - varbūt, ja es būtu Tavā situācijā, es apsvērtu iespēju arī braukt, jo taču tauriņi vēderā un migla acīs. BET es neesmu un ar skaidru prātu un acīm Tev silti iesaku - NEBRAUC! Visi viņi draudzēšanās laikā mīļi un superīgi, ka nemaz nešķiet. Viss sliktais sākas pēc precībām (daļēji piespiedu, jo ja neprecēsies - sāks Tev draudēt varbūt...). Es uzskatu, ka ir lielāka iespēja, ka tā notiks nekā ka nenotiks.
24.08.2011 13:29 |

Reitings 135
Traka kas traka, es Tev no sirds iesaku izlasīt grāmatu "Mis piesmietā eiropa". Tur ir aprakstīts taisni Tavs gadījums.

Visdrīzāk viņam vajag uzturēšanās atļauju ES (tātad apprecēties), bet liela daļa šo cilvēku ir jauki un aiz šīs mantkārības no viņa puses var slēpties patiesas simpātijas, kas netraucē viņam dot to, ko viņš vēlas. Pakistānieši kā cilvēki atšķiras no mūsējiem- viņi nedzers, nesitīs sievieti, ja mīlēs, nēsās uz rokām. Ja viņam Tevi vajadzēs tikai papīru dēļ, tad gan cita lieta- to Tev vajadzētu noskaidrot. Bet ja patiesa abpusēja patika, kāpēc gan ne. Mums katram kaut ko vienmēr vajag no kāda, vai ne :)
24.08.2011 13:36 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Nu ko var piities ar viniem!!!Vini ir patalogiskie meļi, makaronu karinaataaji uz ausiim, primitiivi kā sētas suņi, ieliks video faceboōkā ar salkanu dziesmu, un biksiites jau slapjas!
Nu proties tachu!!! Fiktivas laulibas gribes, neko vairak! Un tas ir sodaami, man liekas.
24.08.2011 13:39 |

Reitings 135
Diemžēl sodāmi nav, tas arī aprakstīts tai Mis Eiropā. Līdz ar to meitene, kura tiek izmantota, iespējams , arī cieš morālus un fiziskus zaudējumus, ir vienīgā cietēja.
24.08.2011 13:43 |

Reitings 1245
Sorry, nebiju par to parliecinaata.Man likas,ka bija sodama,tapec uzrakstiju.Atvainojos.

Bet lietas butibu tas nemaina.Pinaas mana viena draudzene ar taadu.Visi tie baby baby i love you.Tādā primitīvā līmenī, salkani tekstini.
Ne jau pilsētu apskatīt viņš Tevi aicina.Viņi zina,pēc kā sievietes ilgojas un to arī viņām saka.

Es nebrauktu nekad.
24.08.2011 13:48 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Viņš visas tā neaicina pie sevis?Varu pārbaudīt. :D:D
24.08.2011 13:50 |

Reitings 70
Reģ: 15.05.2011
Es laikam vispirms uzaicinātu viņu atbraukt uz LV, kaut vai uz weekendu. un tad apskatīties, ko viņš teiks. Ja sāks izvairīties un atrunāties, acīmredzami kaut kas nav kārtībā (vai nu aizņemts, vai dokumenti nav kārtībā, vai vienkārši negrib iespringt).
Jo normāli jau, ja tu viņam tā patīc, viņam jābūt gatavam tevis dēļ pārsimt km ceļot, visi sīkie šķēršļi ir tikai škēršli, kurus var pārvarēt.

citas kultūras vīriešiem ir citas motivācijas iegūt balto sievieti. to nevar salīdzināt ar mūsu pašu latvieša vai krieva uzvedību. viņiem tas ir prestiža jautājums, kā medniekam nomedīt polārlāci, ekskluzīvi. un runāt viņi māk, jo ir ļoti romantiski, mēs pat nevaram iedomāties, cik ļoti romantiski..
24.08.2011 14:14 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
not_for_sale, Tavs vārds nesākas ar burtu M?
24.08.2011 14:23 |

10 gadi
Reitings 3717
+1 par tikšanos neitrālā teritorijā. Pirmkārt, tā redzēsi viņa patiesos nodomus.
Un, otrkārt, es personīgi pārrautu visu jau tajā sākuma posmā. Nemaz negribu mēģināt. Jo pietiek man ar vienu draudzeni, kas samīlējās vienā pakistānī un apprecējās- pilnīgi izmainījās, neko viņai neļauj darīt, staigā tikai tajās viņu drēbēs (kā atļauts) utt.
24.08.2011 14:28 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
A tu ar kadu noluku gribi pie vinja braukt ?
Nopietni taisies preceties nakotne vai tikai saredzeties?

Esi gatava valkat hidžambu, ja vinjs sagribes nakotnee? UK protams daudzas ari nenesa, bet vinja valstii tocna jebkurai tikumigai musulmanju sievietei ir janesa :) Un ar Afganistanu, Pakistanu, Iraku es tiesam nepiitos. Parak nezheligi..
Tu spesi pienjemt vinja kulturu un velmes? Palikt par majsedetaju?:)

Jo kaa jau tu zini, nekas nenak par brivu ;D
LV un citas Eiropas sievietes musulmanjos saita tas, ka vinji ir gimeniski, piedava preceties un rupeties, ko gluzhi preteji musejie beg kaa no uguns..tapec jau daudzam interesee tie musulmanji..
Bet protams, visam ir savas melnaas puses. Tev jabut gatavai uz dajebko..darisi ko vinjs gribes velak :) Es atteiktos, it seviskji ja vinjam nav EU pilsoniba.
24.08.2011 14:31 |

Reitings 1846
ieguuglee youtubee "pakistan traditional muslim" vai vel ko tadu..saistitu ar pakistanu un vinju kulturu.

Vinji daudz ko meitenem nestasta, jo vienkarshi nav izdevigi stastit.......
24.08.2011 14:34 |

Reitings 202
irija tak burtiski nesen apcietinaja latvieti, kas at pakestinieti precejas. pasa lauliba scerimonija ieradas un aresteja. apcietinaja ari ligavas masu, jo vina bija liciniece kazam.
bet es ari esmu par to, ka braukt nevajag. dzivojot irija esmu daskatijusies un sito visu. man te pakistaniesi utt bezmaz katru dienu "piedavajas" . un viniem pofg, ka man berns :D saka, ka precet mani grib, jo es esmu burviga un loooooooooti skaista un manu bernu miles ka savu. Es saku - bet berna tetis? a sis - galvenais, lai tu oficiali butu skirusies un dokumenti butu nokartoti. :D
24.08.2011 14:50 |

Reitings 1846
Ne par braukshanas jautajumu, bet aizvakar atradu interesantu rakstu.. sieviete-dzimusi musulmanju gimenee (no egiptes) vārdā Nonie Darwish, uzrakstijsui gramatu "Cruel and Usual Punishment: The Terrifying Global Implications of Islamic Law", lai bridinatu un informetu eiropieshus par musulmanju aktivtateem...seit raksts, izlasiet, kam interesee:

http://www.spoki.lv/soks/musulmani-un-Sievietes/318800
24.08.2011 14:57 |

Reitings 1846
Izvilkums, kam es piekritu :

Autore liek uzsvaru uz to, ka musulmaņi turpina pārcelties uz citām valstīm un veido grupējumus, līdz kamēr tie būs tik daudz, ka spēs ievēlēt prezidentu attiecīgajās valstīs. Un kad tas notiks, tad atpakaļ ceļa vairs nebūs. Tas pašlaik sāk attīstību Amerikā un Lielbritānijā, kur dažās pilsētiņās darbojas musulmaņu likumi.

Es uzskatu, ka katram, kas atrodas Amerikā vai Lielbritānijā (vai arī pazīstami cilvēki tur dzīvo) būtu jāizlasa šis. Pašlaik nav iespējas, ka šis tiktu plaši publicēts, taču, nosūtot šo viens otram un darot zināmu, mēs kopā varam izglābt daudzus tūkstošus un miljonus sieviešu no kļūdām.

Tas ir ļoti skumji, ka tik ļoti daudz kristiešu uzskata šo reliģiju par miermīlīgu vai mierīgi akceptējamu... Jo viņiem ir sava armija, kas jebkurā brīdī būs ar mieru izliet citu asinis ar Islāma vārdu uz lūpām.

Tikmēr, kamēr Amerika un Lielbritānija pamazām tiek vaļā no Kristietības publiskās vietās un izdzēš Dievu no savām un savu bērnu dzīvēm, tikmēr musulmaņi plāno iespaidīgas pārmaiņas.

Nepaliec vienaldzīgs!
24.08.2011 14:59 |

Reitings 136
Reģ: 20.07.2011
Nebrauktu. Tas ir pakistānis- pie viņiem sievietes var nopirkt par attiecīgu lopu skaitu! Gribētu būt ekvivalents 5 auniem???
24.08.2011 15:00 |

Reitings 1245
el ninjo, nē, ar M nesākas.
24.08.2011 15:02 |

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011
Ok, man tās horoskopa zīmes un vēl šis tas šķita pazīstams, tādēļ apjautājos. Jauku dienu! ;)
24.08.2011 15:04 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Es vispār nesarakstītos ar pakistānieti. Neesmu rasiste, taču Pakistāna ir viena no sievietēm visnedraudzīgākajā valstīm un pakistānieši visi ir audzināti vienādā garā, ka sievietes nav nekas. Viņš var tev stāstīt muļķības par to, ka mīl, ka būs labs un jauks u.tt., taču līdz tu būsi ar viņu sasaistījusies, tā kā uz burvju mājiena paliks par īstu pakistānieti un varēsi staigāt parandžā tikai kopā ar viņu.
24.08.2011 15:07 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Tas, ka viņš ir Anglijā nemaina faktu, ka viņš ir pakistānietis. Pakļaus un paverdzinās arī Anglijā.
24.08.2011 15:08 |

Reitings 1846
Links uz gramatu ir amazon.com, un iesaku vinjaa ieskatities, tas ir iespejams..labs bridinajums pasaulei.

(es personigi neesmu pret musulmanjiem, bet tas, ka vinji iefiltrejaas valstis un celj savas moshejas, kaa ari savac musu sievietes, kuraam dzimst berni musulmanji, kuri papildina kartejo musulmanju rindas ir crazy!! Tavs pakistanis nekad neakceptes kristietibu).
Vinji izmanto to, ka Eiropaa valda demokratija, mes akceptejam vinju religiju, bet vinji neakceptee musejo...
24.08.2011 15:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits