;(;(;(

Reitings 69
Reģ: 08.04.2011

vienu dienu aizgājām ar draudzeni uz klubu,toreiz es pat nemaniju kā, bet piedzēros no rīta attapos kkāda mašīnā bur mani gramstija kkāds preteklis,man nebija ne somas ,ne jakas biju vienā vienīgā kleitiņā,draudzenes arī nebija. es sāku jkkliegt ,lai mani izlaiž,bet viņš nelaida ārā,tik miglaini atceros viņa seju,ka liekas ,ka nebūtu to nemaz redzējusi. :( es nevaru man kauns iet uz ielas,jo nezinu ko esmu darijusi un ko kāds ar mani ir darijis. ;( esmu jau nedēļu,kā domās par to nakts notikumu.es nespēju tā dzīvot. es un alkohols nekad neesam bijuši labi draugi,un šī ir tā reize,kas lika man saprast to,ka es vairs to negribu lietot,es neesmu tam radīta. ko,lai daru ?kā lai tālāk dzīvoju? :%27-(

23.08.2011 13:58 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
Vot tracina mani tādi pārgudri komnetari kā Gurri. Mana draudzene klubā iepazinās it kā ar sakarīgu puisi, izgāja ar viņu pastaigāties pa ļaužu pilnu Vecrigu, nebija nemaz sadzerusies un beigās ievilinaja kaut kādā tukšākā vietā, sāka uzmākties, vilkt drēbes nost pret vinas gribu.
Kad vina teica - nē, nedari ta, tad pateica, ka visām meitenem taču patīk, kad paņem ar varu.
Uzskatu, ka lai arī kādā kondīcijā būtu sieviete, nevienam nav tiesības viņai pieskarties!
23.08.2011 15:31 |

Reitings 220
Reģ: 11.02.2011
Elchaaa-pilnīgi piekrītu Tev! :)
23.08.2011 15:32 |

Reitings 433
Reģ: 10.09.2010
bet meitene rakstīja,ka tas bija 3dien un 3dienās bermuds nestrādā
23.08.2011 15:41 |

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
Uzskatu, ka par šādu notikumu noteikti nekavējoties ir jāziņo policijai. Meitene noteikti ne pie kā nav vainīga, vēl jo viarāk tāpēc, ka pastāv aizdomas, ka pret pašas gribu ir iebarotas apreibinošas vielas. un izvarošanas mēģinājums tad, kad upuris ir bezsamaņas stāvoklī, ir īpaši sodāms.
tāpēc ieteiktu paklusēt tām pārgudrelēm, kas muld, ka pati vainīga, jo tā, ballējoties klubā, var notikt ar ikvienu no mums.
23.08.2011 15:42 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Nu mani fascinē teikumi "ko,lai daru ?kā lai tālāk dzīvoju? :%27-( " es neesmu ļauns cilvēks, bet viņš viņu neizvaroja, tikai meitene bija piedzērusies un viņš to izmantoja- pietam tikai apgrābstija, tātad pašai jārēķinās pirms tā dzer, ka var gadīties arī tā ka attopies sveša gūltā.
23.08.2011 15:45 |

Reitings 220
Gurri-lai,Dievs Tev dod visu to labāko un ar Tevi tā nenotiek un ,lai nenonāc tādā situācijā ,ka palīdzēt Tev nevar neviens pat,pati sev! tas ir briesmīgi un nevienam nav tiesības pieskarties svešam ķermenim,jo ķermenis ir īpašums. :P ja,jau tu tā aizstāvi to pretekli,tad šajā diskusijā vietas Tev nav!
23.08.2011 16:01 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
ja pēkšņi attopas, ka tevi gramsta vai nezin ko - tad tas vairs nav tikai dzērums. nu vismaz man tā ir, jo tad kad es piedzeros, tad es atceros pa fragmentiem, nevis sākumu un beigas!
pastāstīšu savu pieredzi, arī es reiz tiku iebarota ar kkādu sūdu, vispār negribu atcerēties, bet nu viss beidzās laimīgi, jo tajā puišu bariņā bija cilvēks, kurš mani pazina un neļāva pārējiem ar mani kko darīt. dievs vien zina, kas būtu noticis, ja nebūtu tā puiša. no rīta arī tāpat attapos un biju vnk šokā, ka nesapratu kur es esmu utt un pilnīgi nekādu fragmentu man nepalika atmiņā. tā sajūta ir briesmīga un ļoti pretīga.
mīļuks* - galvenais domā par to, kas nenotika - tevi neviens neizvaroja, tas jau ir viens liels pluss. ar laiku viss aizmirsīsies :) galvenais rūpīgi izvērtē turpmāk ko dzert, kurā vietā un ar kādiem cilvēkiem, lai kkas tāds nekad neatkārtotos. un nekreņķējies, ka nevari iziet ielās, tā vien liekas, ka visi ir redzējuši tevi tādā stāvoklī un ja labi, to redzējuši tikai daži cilvēki, kuri tāpat to aizmirsuši :-) turies!
23.08.2011 16:05 |

Reitings 796
Nu nez.. es vismaz kaut cik censtos salīmēt filmu... Varbūt uzreiz daļa raižu beigtos..
Un vispār - neej nekad kopā ar kādu, kam tu neuzticies...
23.08.2011 16:12 |

Reitings 796
Nu nez.. es vismaz kaut cik censtos salīmēt filmu... Varbūt uzreiz daļa raižu beigtos..
Un vispār - neej nekad kopā ar kādu, kam tu neuzticies...
23.08.2011 16:12 |

Reitings 69
Reģ: 08.04.2011
PALDIES,PALDIES. :) jūs man devāt iedvesmu turpmākai dzīvei. :) esmu gatva visu aizmirst visu un cīnīties par savu vietu uz zemes. tiešām,paldies. :*
23.08.2011 16:13 |

Reitings 1534
Es negribu arī te būt sliktā, bet, tomēr, vairāk sliecos piekrist Gurri viedoklim.
Ja kokteilī ir piebērtas kādas vielas - jā, pārmest neko nevar un vīrieša rīcība ir ļoti nosodāma. Tā var gadīties jebkurai no mums.

Bet, ja meitene pati ir piedzērusies tā, ka pazūd filma - ļoti jauki. Būs mācība. Saprātīgs cilvēks, pirms gāž sev iekšā alkoholu, apzinās, kādas mēdz būt sekas. Tieši šī iemesla dēļ, es NEKAD mūžā neesmu sadzērusies tā, ka nesaprotu, ko daru. Tiklīdz man ir sajūta, ka alkohols sāk iedarboties, es pārtraucu dzert. Vai arī, ejot ballēties, nedzeru vispār.
Un neauklējiet ilūzijas, ka puisis nabaga piedzērušos meiteni ir atradis klubā vai uz ielas, iekrāmējis mašīnā un vedis uz mežu. Ņemot vērā to, kā notiek ikdienā, un kā iedzērušās meitenes klubos uzvedas, es sliecos domāt, ka viņa pati visdrīzāk ir kļuvusi "vaļīga" (kā jau te minēja) un īpaši neiespringa uz vietas ierādīšanu tādam, kurš redzot visai pieejamu meiteni, izmantoja situāciju. Un mazums, viņa pati kārās kaklā.

Mēs esam pieauguši un prātīgi cilvēki un apzinamies, kādas sekas rada alkohola lietošana. Un, meitenes, mēs lieliski zinam, kādi cūkas mēdz būt vīrieši. Vajag domāt ar galvu, nevis pielieties un vaimanāt, kas ir noticis.
23.08.2011 16:23 |

Reitings 853
visu nosaka iereibušās meitenes gribas moments. ja viņa pasaka nē, bet vīrietis turpina uzmākties, vai tā nav izvarošana? vai ja meitene reibuma stāvoklī nespēj pretoties vai ir aizmigusi, vai tā ir vai nav izvarošana?
es uzskatu, ka šādas seksuālas vardarbības rezultātā cietušai meitenei vismazāk vajag tagad dzirdēt tekstiņus a la "pati vainīga, ka piedzēries", jo tā jau grūti aptvert notikušo.
23.08.2011 16:30 |

Reitings 1534
Ķirsīt, ne visās situācijās palīdz uķināšana un žēlošana. Dažreiz vajag arī skarbāku vārdu.
Jā, pieļauju, ka notikušais jau pietiekami devis mācību. Mācamies no kļūdām. Neko sliktu nevēlu un negribu teikt par meiteni, jo apstākļus tiešām nezinu. Varbūt viņa pati kārās kaklā un tikpat labi var būt arī tā, ka tiesām kokteilī bija kas piebērts. Arī jūs to nezinat.

Bet par nabadzīti saukt un žēlot man gribas vismazāk, zinot, cik lēti meitenes uzvedas klubos reibumā.
23.08.2011 16:37 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Kā var,es atvainojos,tik ļoti aizliet mūli?Pie tam meitene,ne jau kaut kāds sētas urla.Īpaši,ja apzinies,ka ar alko nav īpaši labas attiecības.
Vienīgais,ko varu teikt-no kļūdām mācās.Ja nesaprot pats,ka nevajag tik ļoti aizlieties,tad dabū mācību,kas liek saprast,ka tā tomēr nevajadzētu.
Neredzu iemeslu,lai ucinātos un žēlotu.
Mācība gūta,tagad atliek to saprast,dzīvot tālāk un turpmākajā dzīvē tā neaizlieties.
23.08.2011 16:43 |

Reitings 220
mm,man patiesi uzjautrina jūsu "skarbā " attieksme pret svešu cilvēku. :O mīļuks* -nevaicāja pēc skarba vārda,kritikas ,noniecināšanas.es domāju,ja viņa klubā visiem kārtos kaklā šī nebūtu ne viņas pirmā ne pēdējā reize "aizlejot" tā seju,bet šeit doma ir pa visam cita citēju -"toreiz es pat nemaniju kā, bet piedzēros " šajos vārdos tika pausta nožēla par izdarīto.es nesaprotu kādēļ kkas jāparmet cilvēkam kam tā gadās vienreiz,bet tās kuras to dara patstāvīgi tiek žēlotas.neticu,ka kāda ,kas patstāvīgi aizlietu muti sēdētu cosmo.lv un izklāstītu savu sirdsāpi,tādas meitenes jau pucējas uz klubu,lai ATKAL sāktu ik vakara scenāriju no jauna. šajā gadījumā vienozīmīgi nostājos mīļuka* pusē-kaut gan pašai tā nav bijis,bet situācija ir šausmīga.
23.08.2011 16:56 |

10 gadi
Reitings 13520
es nesaprotu, kādēļ vispār jāveido tāda diskusija, ja tu vēlies VISU aizmirst?? VNk izskatās, ka tu vēlies baigi par to vakaru parunāt nevis aizmirst! (t) Kā dzīvot tālāk? Nu ta arī dzīvot, nākošreiz tikai nedzer tik daudz un būs labi! ;)
23.08.2011 16:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits