Sveikas meitenes!
Stāsts ir garš, tapēc runāšu īsi. Mokos ar šiem mikrobiem nu jau kādus 9 mēnešus.. esmu izgājusi kādus 4 zāļu kursus.
pa šo laiku bijis viens partneris, kurš vienubrīd dzēra zāles kopā ar mani, bet redz, ka laikam neizveseļojās, jo atkal man parādījas pirms 2.mēn. šie mikrobi.. atkal lielās sāpes, mokas, analīzes, atkal jātriec nauda par šo visu..
tagad bijām šķīrušies un pirms divām dienām tikāmies.. (ginekoloģe piekodināja, lai stājos dzimumsakaros obligāti ar prezervatīvu) sarunājām ar puisi ka tā darīsim.. likās, ka viss bija kārtībā, bet šorīt plkst. 6:00 esmu augšā ar kārtējām sāpēm :%27-( un, protams, atcerējos, ka tajā naktī (bijām mazliet dzēruši, tapēc nepievērsu tam uzmanību) bija saplīsis viens prezervatīvs. Nu bāaac! Tas nozīmē, ka man ATKAL piemeties tas pats.. tik tikko pirms dažām dienām izlietoju savu pēdejo vaginālo sveicīti.. izgāju savu (nu jau it kā) pēdējo kursu, bet še tev atkal! sāk jau spēki izsīkt. nu cik var..
Šī ir tāda kā mazliet želošanās, jo šorīt jutos ļoti briesmīgi un bezspēcīgi.
Un, pats galvenais, es ļoti gribētu dzirdēt pieredzes no meitenēm, kurām arī ir bijuši šie mikrobi vai iekaisums..