Jums viņa atbildēja uz e-pastiem?
Man tik ļoti gribas to vaniļas pūšamo. Viņu nesūta uz LV, tāpēc esmu gatava pirkt par jebkuru cenu. :D
Kas attiecas uz sūtīšanu kopā - droši varat piemesties man, kad sūtīšu. Darīšu to tuvāko divu nedēļu laikā. Parasti gan ir tā, ka es pasūtu par savu naudu un tad tirgoju tālāk to, kas paliek pāri pēc tam, kad visu sev un draudzenēm vajadzīgo esmu paņēmusi. Tā ir daudz vienkāršāk, nekā vākt meitenes pirms pasūtīšanas.
Ja pasūtījuma un piegādes summa kopā nepārsniedz 150 Eur, tad muita nav jāmaksā, ja pārsniedz (kas tā arī sanāks, ja blakus krēmiem sūtīsi arī drēbes un veļu) tad jāatmuito un to sarēķina uz vietas muitā katrreiz savādāk.
Piegāde ir 15Ls un uz augšu. + jāmaksā 7Ls piegādes firmai par pakalpojumiem.
Var arī izvēlēties nemaksāt 7Ls, bet maksāt 2Ls pastā, bet tad jābrauc uz lidostu un degvielā sanāk tas pats. Un čakars ir krietni lielāks, jo jābrauc uz UPSu, tad uz lidostu maksāt nodokļus, tad atpakaļ uz UPSu - man tam aiziet puse dienas, tāpēc labāk samaksāt tos 7Ls un miers.
Nu, jā. Un visbeidzot nodokļi - jāmaksā jebkurā gadījumā - 21% no pasūtījuma + piegādes summas. Jā, jā - galīgi nejēdzīgi, ka jāmaksā nodokļi arī par shippingu, bet tā viņš ir.
Lai vai kā - ja kāda vēlas sūtīt, dodiet ziņu. Kad taisīšu sūtījumu - vēlmes piefiksēšu. :-)