Ko man darīt ar tiem kaķiem???

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011

Nu viss.

Šodien pārnācu mājās, skatos, kaķis atkal ir nevis nokārtojies kastītē, bet blakus tai. Es vēl saprastu,ja kastīte būtu netīra,bet es vakar apmainīju granulas. (t)

Saimniece teica,ka tie kaķi ir kārtīgi, katram ir savs ēdamtrauks,katram čurājamā kastīte.

Pie tam, es šodien nācu priecīga mājās, draudzīga, papaijāju resno runci, bet viņi man šitā.

Kā viņiem likt saprast,ka viņi tagad dzīvos ar mani un ka īstā saimniece te nebūs vairs? (t)

Un kā viņus iemīlēt, jo ar šiem jau vajag pa labam?

Gemini, es ceru no Tevis kādu gudru atbildi. No pārējām kaķu mīlēm arī! :-)

22.08.2011 18:48 |

Reitings 4261
katevate, kā tad, viņi iedomāsies,ka ir karaļi. Tā gan nebūs. Es darīšu tā,lai viņi pēcāk pielīstu man-pienesīs avīzes,TV pulti un uztaisīs brokastis.
Es esmu galvenā, jebkurā mājā kurā esmu dzīvojusi. Un kaķi man nekad nav diktējuši savus noteikumus. (e) :-D
23.08.2011 00:56 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Es vienmer savam kakjim atstaju sauso baribu traucinjaa katru dienu normali pieberu un no rita konservu un vakaraa kad majas, ja prasa, dodu veel. A sausaa principaa visu laiku blodinjaa ir.
Konservinjus vajadzetu nedod visu laiku vienus un tos pashus, kakjim apniks..tapapt kaa te, ja tu estu visu laiku vienu un to pashu. Zooveikalos bariba dargi maksa, uzcenojums liels. Aiz Spices ir angars ar mebelem un aiz taa ir teritorija ar kaudzi maziem kioskinjiem (baaze), kuros ir ari atrodami kakju konservi, kuri maksa - 0,10 sanjtiki vismaz mazak neka veikala. Kad izvelies baribu, skaties uz pacinjam rakstits procentuals galjas sastavs, piemeram suu** whickaam tas ir 4%, vai kadiem citiem meesliem the same. Normals saturs ir vismaz 70, 90% galjas. Skaties ko perc..es piem. savai sterelizetajai perku turpat Happy Cat kioska baribu (tas atrodas pirms tas bazes, tads mini kioskins-viegla baribu sterelizetajiem kakjiem tur pardodas).
Ja tev saimniece ir atstajusi naudu baribai, tev visizdevigak ir iekapt imanta mikrinjaa, aizbraukt lidz Spicei, iepirkt kartigi paikonu vinjiem normalu, vismaz uz nedelju un dzivot bez bedaam. Taja baze, kur kioskinji, viena no pedejam budam strada loti gudra tante, kas tev visu par kakjbaribam pastastis..
23.08.2011 01:05 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
nu, tad tev jāmeklē jauni saimnieki, ja nevelies ar šiem vairs karot! :D
23.08.2011 01:06 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Zombie - tos kioskiņus viegli atrast? ja neatradīšu, man tā arī prasīt cilvēkiem, kur atrodas kioski? tā kā pārceļos uz rīgu, tad mana mīļā kaķene paliks otrās mājās, tad kad braukšu mājās, varēšu vest ņammīgās lietas viņai (l) :-D
23.08.2011 01:12 |

Reitings 4261
Naudu viņa nav atstājusi, teica,ka atdos. Nebraukšu dēļ tā kaķa kaut kur. Nebūtu soma piečurāta, es aizbrauktu. Tagad man nav soma, kur ielikt pirkumus, nevaru braukt. :-D
Un man vienalga, lai neēd,ja nav labi. Neviens kaķis nav nomiris pie pilna ēdiena trauka. Saimniece bija atstajusi dazas paciņas slapjo barību. To iedevu,bet vienam no tiem kaķiem nav apetītes un neizēda. Katrā ziņā trauks vienmēr ir pilns ar sausajiem graudiņiem.
23.08.2011 01:13 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Ja barība, ko nopirki tagad, ir citādāka kā tā ko atstāja saimniece, piejauc to esošajai barībai, jo dzīvniekiem no strauji nomainītas barības var sākties caureja.
23.08.2011 01:14 |

Reitings 4261
katevate, saimniece jau viņiem ir,tikai viņa viņus nepaņēma līdz. (e)
23.08.2011 01:14 |

Reitings 4261
Gemini, es tiesi tā arī izdarīju. Tie graudiņi,kurus es nopirku bija citas formas kā tie,kurus atstāja saimniece. Es sajaucu kopā. Resnais runcis vismaz ēda. :-D

Moš tam runcim nepatika,ka mani draugi viņu par resno nosauca pirmajā dienā? :-D
23.08.2011 01:15 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Murr: ja tu brauc pa Ulmanja gatvi no centra puses (Salu tilta), izkap pie gajeju parejas, paej 5 soljus uz priekshu kur pagrieziens pa labi nogriezies, un tad tev kreisaja puse ielas bus tada kaa ieeja kur shat tad brauc ieksha mashinas, tada kaa eja, skerso ielu un ej ieksha..tur ir visskas - mebellju angars,autolietas, sadzives kjimija, cita vietaa partika, un minkaam edamais paris kioski..respektivi tas viss atrodas jurmalas shosejas puse aiz Spices. Atradisi!! Ta ir baze. Un cenas labakas nekaa zooveikala, vismaz es tur ieperkos uz nedelju, savadak ieeju zooveikalaa redzu visu to pashu bet pa dargo ;D
23.08.2011 01:28 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Zombie - paldies, nākamnedēļ došos izlūkos 8-) :-D
23.08.2011 01:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)