es arī tiešām tā nevēlētos.
priecājos, ka mani vecāki bija tik saprātīgi un neiedeva vārdu no kalendāra, tās dienas v/d svinētājiem!
bet gan jau varbūt tam ir savi plusi arī!
Neesmu par šo lietu domājusi no normāli-dīvaini kategroiju viedokļa. Nekas jau nenormāls tas nav. Vienīgi švaki, ka par 1 iespējamiem. svētkiem gadā mazāk.
es jebkuraa gadiijumaa saviem berniem taa nelikshu ka dz.diena kopa ar v.dienu jo vnm patikami sanjemt sev vairak svetku dienas!man ideali aprili dzimene un pēc mēnesha v.diena
Man vārda diena ar dzimšanas diena ir 6 dienu attālumā viena no otras, man netīk, jo tusiņš tikai viens vienmēr sanāk + dāvana viena draugs gan sveic abos svētkos, neapvieno
Dīvains jau tur nekas nav, bet es negribētu, lai man vārda diena un dzimšanas diena iekrīt vienā datumā. Vārda dienas gan īpaši neatzīmēju, bet tomēr par vienu dienu gadā, kad mani atceras visi mīļie, būtu mazāk. Vistrakāk man šķiet, ja cilvēkam vienā datumā iekrīt gan vārda diena, gan dzimšanas diena, gan vēl kādi svētki, piemēram, Ievu, kam 24. decembrī ir trīskāršie svētki, pieņemu, bieži aizmirsīs apsveikt dzimšanas dienā, jo ir tak Ziemassvētki un Ievas vārda diena.
Nu es tā ar negribētu,ka vienā dienā, bet tomēr labāk, ka svin arī vārda dienu, nevis kā vairums ārzemēs vispār vārda dienu nesvin un nesaprot, kā kaut ko tādu var svinēt !!!
man pašai dzimšanas diena ir augustā un vārda diena decembrī, bet mammai ar tēti nedēļa sanāk tētim vārda diena 1 septembrī un mammai dzimšanas diena 7 septembrī
Man ir tāda nelaime, dzimene 22 bet vārda diena 24.
Tas nebija speciali, tā pat,kā manas māsas vārda diena
viņai ir 2 vārdi, viens ir 3junija, otrs 4 junija tādas 2 dienas pēc kārtas