http://www.kleoo.lv/dietas.php?id=254&name=minesotas-klinikas-dieta kaa jums ar sho dieetu ir veicies? Iztureejaat visas septinjas dienas? Kadi rezultaati? Kaads svars bija saakumaa un kaads beigaas?
ieveroju tad, kad tieveju. ar maasu abas zupu kopā ēdām :D vispār jau tā ēdienkarte ir tāda, ka tu nedzīvo badā, godīgi.. vienīgi tas, ka vienveidīga un tomēr ir savi nosacījumi un ir jāmācās atteikties no šokolādes konfektes, kuru tev piedāvā vai vēl no kāda cita našķa ,kurš diētā aizliegts.. ja spēj ar to tikt galā, tad nekādu grūtību īpaši nav :)
oj, nu svaru es īsti nepateikšu, bet bija nost kkādi 4 kg pēc 3 dienas, ja pareizi atceros :)
roozīgā. 8) - haha , nu no saakuma man vispār bija 74 kg uz 1,75 m augumu, tagad man caur diētām ejot ir 58 uz 1, 75 + daži mm augumaa :) darīju mazliet pa rudeni, pa ziemu, bet riktīgi vasarā (pagājušajā) skolā pat bija cilvēki ar mutēm vaļā, bija smieklīgi, dīvaini, bet arī forši, jo komplimenti bija daaaaudz un šad tad vēljoprojām kāds kaut ko foršu pasaka, haha (l)
Helele* neko labu , badojos no saakuma, jo apņēmība bija diezgan liela, iespaidojoties no draudzenes, kura arii notievēja pirms manis :) bet nu jā.. diētas un viss, es pat nesportoju diži, šad tad pavingroju, bet ieteiktu sportot un ieveerojot diētu dzert kompleksos vitaminus, lai nagi nepaliek nekādi un mati neizkrīt, kā tas bija man. :|
Nu viss - mana zupa vaaraaas! Izvariisies un tad tikai pagarshoshu kaada ir..!! Vaariiju tieshi shodien,lai ritdienu varu saakt shaadi! tieshi ar zupu!
Ticu,ka iztureesu visas septinjas dienas! Pievienosu seit katru dienu postus, kaa man ir veicies katru dienu - gribasspeeks jau man ir! :)