garlaicības sveiciens

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010

Čavā! Pirmo reizi šogad nekur neeju piektdienas vakarā, jo tā ballēšanās bikin palikusi vienveidīga un gribas pabūt ar sevi :D Bet neesmu sev interesanta, paliek garlaicīgi :D

Graužu čipsus un lasu cosmo.lv, bet gribas vēl kaut kas palasīt, paskatīties, nezinat kādu labu blogu vai kaut ko tml.?

Ā feelunique.com laba atlaide Loreala lielajiem šampūniem. Žēl tik ka bankrots pašlaik, bet varbūt jums noder. :)

Viens jautājums-kāda noteikti ir sūtījusi no ēbaya ķīnas gala apģērbu. Kā viņām tur ir, baigi maziņās viņas, ne? Uz M izmēra mēteli vispār var cerēt? Noskatiju, bet slinkums mērīties, jo nezinu kur mērlente mētājas :D Jo vieniem gumīšiem bija tikai līdz 38 izmēram, mans 39 jau viņiem gigants laikam.

Nu jā, un kā vispār iet? :D

20.08.2011 01:00 |

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Biju uz Vestsaidas stāstu, Liepājas teātrim viesizrādes Dailē tagad. Pārsvarā visi tikai jaunie aktieri, no vecajiem tikai Pujāts un vēl 3, kurus pat neatpazinu. Kopumā izrāde forša, vienīgi dziedāja viņi oriģinālvalodā un LV akcents man personīgi diezgan grūti paciešams. Bet viss pārējais OK :)
20.08.2011 02:35 |

Reitings 1519
Vienīgi varu teikt ka pats svarīgākais lai ir uzticība starp jums. Lai viņš tev uzticas un tu viņam uzticies. Jo greizsirdība visu sabojā. Un man bija svarīgi lai man nav jāatskaitās par katru soli, par visu ko daru, kur eju, jo tomēr sanāk katram pavisam sava dzīve, ne vairs kopīga. Un svarīgi ir arī neko neslēpt.
Tas kā jums viss iegrozīsies atkarīgs tikai no jums abiem, labi ir, ja abiem ir vieni uzskati, piemēram, par sazvanīšanos. Mēs sazinājāmies apmēram 2reiz nedēļā runājot kādu stundu pa telefonu. Zinu, ka citai vajadzētu zvanu katru dienu, katru stundu. Ja otrs uzskata, ka vajag retāk vai biežāk, pirmais apvainojās, dusmojas. It kā stulbi, bet arī no citu pieredzes, virtuāli sastrīdēties ir pat vēl vieglāk un ātrāk kā parasti :D
Bet būs labi, padzīvosiet tā un gan jau noparkosieties kopīgi vienā valstī :)
20.08.2011 02:38 |

Reitings 5709
chuksene, jā, ar godīgumu, atklātību un sarunām mums patiesi nav problēmu. Un viņam es uzticos daudz vairāk kā sev. Un, ņemot vērā, cik labi draugi bijām iepriekš un cik daudz viņš par mani zina (visu), tad es ļoti labi apzinos, kāpēc viņš varētu neuzticēties man. (s)
20.08.2011 02:47 |

Reitings 1519
Man tieši tāpat, uzticējos viņam vairāk kā sev. Un viņš man ne tik ļoti. Ja būtu vairāk ticības, tagad būtu līgava ne tikai draudzene. Jo atbrauca mājās, visādi "draugi" sastāstīja muļķības un tagad nezinu kur ir mans gredzentiņš, ceru, ka vēl pie viņa un tiks likts lietā :)
Garš stāsts kas un kā, bet greizsirdība visu tā spēj sabojāt...
Bet jums būs labi, nav tas laiks tik ilgs, variet satikties. :)
20.08.2011 02:55 |

Reitings 5709
chuksene, ahh, paldies Tev liels! Ir ļoti patīkami dzirdēt īstus attiecību stāstus, jo draudzeņu "gan jau viss būs labi" kaut kā neiedrošina, kad pašām mīļotie tepat vien ir.
Jā, kā jau teicu, ja viss būs tā forši, tad varēsim tikties relatīvi bieži un tad, gan jau, tas attālums būs izturams.
20.08.2011 03:00 |

Reitings 1519
Ai nu nav jau par ko, prieks dalīties pieredzē. :)
Jums ir labs pamats mīlestībai-draudzība. Un arī labi tas, ka spējat runāt, kas nemaz nav tik pašsaprotami, bet ļoti nozīmīgi, sevišķi ja šķir attālums :)
Bet kā būs to jau rādīs tikai laiks.
Lai veicas!
20.08.2011 03:08 |

Reitings 7596
sveikas!atbraucu no darba...laukaa taads drankjis :-/ jaiet laikam guleet jo 9os uz darbu jāceljas :-/
20.08.2011 05:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits