Jāpiekrīt pēdējam Dorotas komentam, bet ja nopietni, kādā sakarā jūs te runājat par personību un īpašībām?!
Bet diskusijas jautājums bija "Bet kādas jūsuprat ir robežas ?" Tātad cipari, kg vai kautkādi minēti normatīvi, piemēram, "viss atkarīgs no garuma, attiecībā pret garumu utt"
Man estētiski baudāmākas liekas smalkas, mazas meitenes, un nē, nevis tāpēc ,ka pati tāda esmu, bet gan tāpēc, ka esmu audzināta pēc principa, vīrietis lielāks-aizstāvis, sieviete mazāka-ģimenei veltīta. Lai vai kā, sieviete nedrīkst būt pārāk smalka 32 un uz leju, tīri tāpēc, ka viņai beŗnu laist pasaulē varētu būt grūti- un tas ir dabas noliktais mūsu uzdevums, un arī pārāk apaļai, lai neapdraudētu savu veselību 44 un uz augšu.
Mans puisis bija kritis uz lielām meitenēm, 38-40 izmērs, uz 1,70 garumu, tādām ,kurām ir krūtis un dibens, bet tad satika mani, un nesen pats pateica, ka vairs nešķiet pievilcīgas tās lielās meitenes, ka tvirts un smalks augums tagad patīkot labāk. Tā, ka ja runā par puišiem, tad viņu uztveres un patikšanas prizma var mainīties kādu apstākļu ietekmē.