Es tev iesaku BES anti frizz, jāliek matos pēc mazgāšanas (visos, bet pie saknēm nē) un tad var fēnot, pasargā arī no veidošanas, bet galvenais - nogludina matus, paliek ļoti, ļoti mīksti! :-)
es te metu acis uz to placentu. Eiroaptiekā ir pa 3.98.
Vairāk gan paredzēta, lai nostiprinātu matu saknes, novērstu matu izkrišanu un dabīgi veicina matu augšanu.
Nezinu kā būs.. bet var jau pamēģināt...
bet pati lietoju gliskur pūšamo spreju matiem un johnson & johnson balzamu matiem..
Tas bija domāts Frizieru servisā, tur ir profesionālie, un var nopirkt sākot no kādiem 3 Ls, protams, ir arī dārgāki! Visu, ko esmu tur pirkusi, viss ir bijis labs, atrodas Dzirnavu ielā, kur krustojas ar Birznieka-Upīša ielu! 8-)
esmu sajūsmā par amway serumu matiem, pati lietoju jau apmēram 4 gadus, iepakojums ļoti ilgi iet, jo nevajag daudz likt. Matu veselīgumam, spīdumam... esmu ļoti apmierināta. Varu vairāk pastāstīt [email protected]
Labākais serums Ever ir no Avon (zaļais). Šis ir sausiem matu galiem, vismaz es šādam nolūkam to lietoju. Esmu lietojusi arī serumus no dārgā gala, bet no tiem maniem matiem galīgi nav jēga, kā arī liekas sataukoti matu gali. Avon serums man ir Topa augšdaļā! Vienīgā lieta, ko es atbalstu no Avon produktiem!