vīrieša neizprotamā rīcība

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011

ehh, nedaudz skumīgi, tāpēc gribēju pastāstīt jums, varbūt ne tā uztveru to visu.

Vakar bija vārda diena, darbā mani super sasveica, viss galds vienās puķēs, puiši pa divām reizēm bučoja, visi zvanīja un sveica, pat tie kam neesmu draugos, tātad tiešām iedomājas par mani, nevis draugos.lv ierauga.

Bet... cilvēks, kuram tiešām vajadzētu mani sasveikt un sabučot, t.i. mans puisis... No rīta, kad krāsojos pienāca, iedeva buču uz pleca, apsveica mutiski un pateica, ka pārējais būs vēlāk.

Nu neko, pēc tam pa dienu man uz epastu atrakstīja, ka moška svētku vakariņas jāuztaisa un tā. Bet, kad braucām mājās sāka runāt par kotletēm, ko beigās taisīju es. Nosēdējām mājās, uzdāvināja man vienu kātu un viss. Skatījāmies tv, biju uzcepusi siera kūku, ko viņš ēda, kamēr biju dušā, un pēc tam skatījās kanālus vācu valodā, ko nesapratu un atteicās pārslēgt, tā nu gāju uz otru istabu skatīties tv, kur arī aizmigu.

Šorīt centos sevi mierināt, ka tā tikai vārda diena, bet... ja tā padomā, tad manā dzimšanas dienā bija tāpat... ziemassvētkos, kad uzdāvināju viņam braucienu, gan mums abiem uz siguldu spa un kalnu, par to viņš aizmirsa, jo mašīnai tehnisko citu dienu viņš neies, lai zvanu uz to viesnīcu un pārceļu datumu. Uzdāvināju labu šalli, kura tika nomesta skapī, vienu dāvanu pat neatvēra. Tagad meklēju viņam naudas maku dzimšanas dienai, bet nezinu, varbūt tas arī netiks lietots. Kaut kā skumīgi palika... nav tā īpašā sajūta.

Kā jums liekas meitenes, vai nevietā pārdzīvoju? Vai vienkārši ir tādi vīrieši, kuri tā rīkojas? Jo tā ikdienā it kā ir uzmanīgs un mīļš, bet kā svētki, vai manas dāvanas viņam, tā viss tiek piemirsts.

19.08.2011 12:05 |

Reitings 84
Reģ: 26.05.2010
ilūzija`
Lai cik tas neliktos smiekligi un reize ari debili,bet mans bijusais,man reiz pajautaja-Cik Tev vispar paliek?
tad gan es sajutos FORSI! :-/
19.08.2011 23:46 |

Reitings 138
Reģ: 01.11.2010
Tavs vīrietir ir baigais cūka.
Ir saprotams, ka vīriešiem riebjas dāvināt un viņi bieži aizmirst nozīmīgus datumus. Tomēr, manuprāt, attieksme pret Tevis dāvināto dāvanu liecina par attieksmi pret Tevi, jo, lai, cik nelietderīga vai muļķīga liktos mīļa cilvēka dāvināta dāvana, atklāti nekad to neizrādītu riebuma vai vienaldzības veidā, var kopīgi par to pasmaidīt, bet zinot, cik otrs cilvēks ir atdevis domām, meklēumiem ar mērķi iepriecināt..
20.08.2011 00:14 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
situaacija ir nepatiikama :-/ es arii tavaa vietaa vinam nedaavinaatu neko, kamdelj sevi lieki sapinaat. man arii ir taa bijis , ka pret manaam daavanaam cilveeki izturaas ne ipasi labi, tas saapina, un pat ljoti :-/ saprotu tevi..
20.08.2011 00:22 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Pec pieredzes-labak ta,neka ikdiena barsta un svetkos ar rozem,bet ikdiena kaka,es atvainojos,uz galvas...
20.08.2011 00:31 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Parādiet saviem džekiem šo video :D
http://www.youtube.com/watch?v=aLpFHHTwG0Q
viss skaidri un gaiši apstāstīts, kāpēc un kas vajadzīgs :) un kas notiks, ja nebūs tā, kā gribat :D
20.08.2011 00:35 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
paldies meitenes :)
sapratu, ka patiesi neko nedāvināšu, uztaisīšu varbūt kādas īpašākas vakariņas, bet tas arī viss. Nav ko sevi sāpināt... Ja reiz pašam viss ir un nespēj novērtēt, ka par viņu tiek padomāts, tad es to nespēju mainīt, jo par to ir runāts, taču nekas jau nemainās, tikai nianses.
Varbūt pats sāks aizdomāties, bet diez vai.
20.08.2011 14:10 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Pareizi, Kalena, nav jegas sevi saapinaat..turies.. ;-)
20.08.2011 14:14 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
fionchik, nu man ir prasījis: "cik tev paliek? tik un tik?" :D bet tāpat zina manu vecumu, tāpēc es tik smejos.
20.08.2011 15:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits