Izskatās,ka man mans draugs ir galīgi apnicis,nu nekādas intereses par viņu,šodien mums 6 mēn jubileja,bet es jau mēnesi domāju par šķiršanos un,jā...domas reizēm mēdz aizklejot pie kāda cita.Esmu mēģinājusi šķirties vairākas reizes,nespēju pamest skatoties acīs,jo viņš sāk raudāt[nu nejau ka meitene :-D ] un saka,ka mīl mani un grib būt ar mani,mēģināju visu pārtraukt caur netu,bet viņš zvana un grib,lai saku to skaļi,pat noskaita veselu penteri,kura man esot jaatkārto,lai varētu no viņa tikt vaļā.Tai pašā laika man ir bail,ka es nožēlošu to,ka esmu viņu pasūtījusi,jo puisis ir tiešām superīgs,mīļš,jauks,bet laikam tomēr pārak jauks.Viņam nav sava mugurkaula,čīkst vienā čīkstēšanā par visu,palīdis man zem tupeles un neuzdrošinās pīkstēt man pretī.Kā es teikšu tā būs,vienmēr piekāpsies un samierināsies.Nu kā tāda lupata.Nezinu,ko darīt.
Šodien jabrauc pie viņa,7dien man vārda diena un atkal es 3 dienas,tai skaita varda dienu notupēšu pie viņa majās pilnīgi neko nedarot un naudas,lai kaut ko darītu viņam nav,nepelna ne kapeikas.