Meitenes, vai kāda ir izmantojusi jebkad kādas kompānijas, lai strādātu ārzemēs? Skatos sludinājumus un ieraudziiju vilinošu iespēju :D Grieķija :D ilgums tikai 2 mēneši (kas manā gadījumā būtu vnk super un paradīze).
Atbildēšu tikai uz 2.ieraksā esošo jautājumu. Nē, līdzi braukt nevēlos, jo ir pietiekoši daudz darbu un pienākumu LV, bez tam man 2 mēnešu darbs Kiprā vai Grieķijā nešķiet tāds, kurā daudz nopelnīšu, labi, ja palikšu pa 0
Man pazīstamie ir aizbraukuši strādāt viesnīcā Rodas salā un visi kā viens ir ļoti apmierināti. Dzīvošanu apmaksā, alga tāda pati kā sludinājumā, man liekas, pluss dzeramnaudas un šogad tur varot nopelnīt vairāk kā pagājušogad. Tika gan viņi ne caur kompāniju, tpc nemācēšu teikt cik droši tas ir.
mana draudzene šobrīd strādā grieķijā arī caur kkādu kompāniju. Pirmais, tev vajadzēs naudu,lai turp nokļūtu,ja Tev nepaveicas un piedāvās darbu kkādā attālākā salā,un ja gribēsi lidot pa tiešo,vismaz bez 250 ls neiztiksi + bez ēšanas ir aŗi daudz citu nepieciešamu lietu,ja vēl gribēsi kkur ballēties,aizbraukt kko apskatīt, tad neko diži iekrāt nesanāks. Draudzene strādā jau 4 mēnešus un ir iekrājusi ap 500 eiro. Bet nu skaisti jau tur ir. It kā ari dod pēc tam kkādu sertifikātu, attiecīgi oficianta vai kādu citu.
cik lasīju mājas lapā, tad izmitina blakus darbam, ēšana un dzīvošana bezmaksas. Pluss dzeramnaudās varot arī nopelnīt. Varbūt nesanāk tur iekrāt diži daudz, bet pieredzes ziņā varētu būt viens pluss visam tam, kā arī jauna vide, atmosfēra un iespaidi :)
jā, izklausās jau labi, bet es, personīgi, nebrauktu. manuprāt, nav vērts dēļ tiem 1000 eiro.. brālis dabūja darbu Vācijā, kur sākuma alga 2000 eiro mēnesī, uzņēmums jauns, līdz ar to visticamāk alga pieaugs. +līgums uz 12 mēnešiem, tas, manuprāt, ir daudzsološāk un izdevīgāk nekā šis, tevis pieminētais. ;-) bet, ja sirds kāro pēc Grieķijas, tad kāpēc gan ne? :-)
Es patiesībā pat brauktu, ja būtu tiešām pārliecināta, ka tur viss ir tīrs un kompānija nekrāpjas. Tie ri tikai divi mēneši un man pagaidām darīt nav ko ;D Bet brālim ir slikta pieredze attiecībā uz darbā iekārtošanas kompānijām, labāk būtu, ja atrastu pa tiešo vai caur paziņām... (t)