Sevis sakopsana

Reitings 27
Reģ: 29.01.2009

SVEIKAS! Padalieties ludzu ar savu pieredzi - ka jus sevi kopjat?

Ka izskatities labi? Un cik laika jums tas aiznem?

Neesmu ar sevi apmierinata vizuali - mati spurojas,sejas adas tonis nav vienmerigs,uz papeziem sausa ada,nerunajot par celulitu utt., gribu sanemties un sakt veikt sevis izskata uzlabosanas proceduras,iesakiet ludzu,kas jums palidzeja/palidz?

17.08.2011 17:57 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Viss atkarīgs ko uzskati par sevis sakopšanu, diezvai ar krēmiem apkarosi pamatīgu apelsīna mizu, un papēži tas jau tāds sīkums, ko pats var elementāri apstrādāt, un es uzskatu, ka ja ir tiešām šausmu aina, tad der pamatīgas pārmaiņas, sākot ar matu frizūras maiņu, uzacu izraustīšanu, pedikīru, manikīru beidzot ar 20km nomešanu stingrā trenera un uztura speciālista uzraudzībā, un kapitālu garderobes maiņu.
17.08.2011 18:55 |

Reitings 137
Reģ: 05.08.2009
Šķiet meitenem labi ieteikumi :)

Man skiet, ka atslegas vardi ir: regularitate un sava sistema. T.i. kopt sejas un kermena adu katru dienu (attirit, tonizet, mitrinat), protams, dusa, lieka apmatojuma likvidesana (vaksacija, bet der ari skuveklis).Utt.

Domaju, ka visadas skaistumlietas ir sekundaras, t.i. lakoti nagi vai bez lakas. Galvenais, ka sakopti. Un tas par visu citu, nav jau jegas ipasi krasoties, ja seja nekopta..

Esmu piefiksejusi, ka man ir parasti posmi, kad daru vnk ikdienas rutinu, dusa, seja, mati. Bet ir posmi, kad ipasi "cakinos". Jauki jau, ja visu laiku varetu cakinaties, butu gribesana, bet briziem laika mazak un ir citas prioritates svarigakas par nagu laku, piem.
17.08.2011 19:03 |

10 gadi
Reitings 60
Reģ: 07.07.2011
Absolūti nepiekrītu, ka lai nomestu svaru un veiktu kardinālas izmaiņas izskatā ir nepieciešami uztura speciālisti un treneri. Bez tā visa ir iespējams iztikt, ja, protams, ir stingra apņemšanās.
17.08.2011 19:06 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
lai ilgstoši izskatītos labi, ir nepieciešama regulāra un sistemātiska sevis kopšana.
matus mazgāju 3x nedēļā, vienu reizi lietoju intensīvo masku, matu krēmiņus, sprejus taisnošanai.
sejai attīrošu serumu, losjonu un krēmu. tāpat nelietoju tonālos, tā vietā 2-3x mēnesi aizeju uz solāriju. make up minimums - tuša, konsīleris, spīdums.
ādai pastāvīgi ķermeņa sviesti, mitrinoši līdzekļi.
tiem pašiem papēžiem - iemērc ūdens bļodā, piemet kkādu vannas pienu/sāli, pēc tam ar pumeku noberz un viss kārtībā.

neēd draņķus un sporto.
17.08.2011 19:08 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
SummerTime., nu man vienalga kam tu piekrīti vai nepiekrīti :-D
17.08.2011 19:11 |

Reitings 99
Reģ: 04.07.2011
Visas procedūras atņem milzu naudu, tāpēc pēc iespējas vairāk cenšos darīt pati + arī pati labāk zinu ko, kā gribu (protams, pati matus sev negriežu :-D). Pēdējā laikā esmu aizrāvusies ar paštaisītiem skrubjiem, maskām gan sejai, gan matiem. Vienreiz mēnesi vai divreiz ielieku barojošu masku matos, pedikīru taisu 1-2 mēnesi. Vaksāciju veicu pati (ir vaska sildāmais aparāts), skropstas un uzacis ķīmiski krāsoju pati. Celulītam labas ir kontrastdušas, ko arī veicu, skrubji, losjoni.
17.08.2011 19:12 |

10 gadi
Reitings 60
Ja neinteresētu, tad Tu neko arī neatbildētu :D
17.08.2011 19:13 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Es daru elementāras lietas: rūpējos,lai vienmēr būtu nomazgājusies,tīriem matiem,pati uztaisu manikīru sev.
Izmantoju Stendera skrubi.Vienu reizi taisīju pati kaut kādu skrubi,bet pēc tam nespēju to pretīgo masu uzklāt sev.
Tāpat izmantoju Stendera rožu ziedūdeni.Nepārspīlēju ar kosmētiku.Tagad vasaras karstumā vispār lietoju tikai lūpu spīdumu un skropstu tušu.
Daudz kustos,jo man ir aktīvs dienas ritms.Draudzene teica,ka celulītam palīdzot tā medus masāža,bet es nezinu.pati neesmu mēģinājusi.
par to svara nomešanu-uzskatu,ka nav vienmēr jābūt treneriem un sazin kādiem dārgiem spečukiem apkārt.Autorei,ja tev tiešām ir liekais svars(nav minēts tekstā),tad palasi kaut vai Shape to sadaļu,kur reālas sievietes dalās pieredzē kā viņām izdevās notievēt.Nu,neatceros nevienu,kas tur desmit dažādu spečuku uzraudzībā būtu rukājusi.Taču,rezultāts viņām pat ļoti labs.
Sāc pamazām,jo ne jau pēc vienas,divām dienām uzreiz būs rezultāts.Taču,galvenais ir saņemties un darīt.Veiksmi!
17.08.2011 19:29 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
SummerTime. ,

Tas tiešām ĻOTI ietekmē progresu un rezultātu,kā arī veselību,ja ir treneris,nav obligāti katrs treniņš jāpavada kopā, bet jābūt tādam trenerim -konsultantam,kas parāda un pastāsta kā un kāpēc ir pareizi,izlabo kļūdas, dod padomus uztura jautājumos,jo apkārt plūstošās informācija daudzums ir milzīgs un lielākoties maldīgs.To es varu teikt no savas pieredzes.

Es pati vēl esmu procesā ar treniņiem, cīnos ar uztura sakārtošanu. Esmu tikusi pie nekrāsotiem,dabīgiem matiem, tagad tik jāaudzē gari. Pēdām- nesen biju pie pedikīra,taču man pašai mājās ir aparāts pedikīram,nopirktas speciālās pēdu vīles,birstītes,pumeklis un citi instrumenti. Ādas ziņā - esmu sākusi lietot zivju eļļu(to gan citu veselības problēmu dēļ) un ķiploku tabletes, sejai lietoju Madaru,izņēmums ir skropstu tuša, dušas želeja un šampūnu lietoju tādu,kas nesatur parabēnus.

Tā regulāri uz procedūrām salonos neeju,manikīru varu pati uztaisīt,šobrīd gan ir salonā taisīti gela nagi. Pāris reizes gadā dodos uz Hotel Jurmala SPA.
17.08.2011 19:31 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Jus man tapat esat miiljas.
17.08.2011 19:32 |

10 gadi
Reitings 60
Queen, es runāju par man reāli zināmiem gadījumiem, kad rezultāts, kur tika ieguldīts daudz naudas un speciālistu darbs ir līdzvērtīgs rezultātam, kuru var sasniegt ikviens bez speciālistu palīdzības.
Katrs izvēlas sev labāko un es tikai izteicu savu viedokli, autore tač lūdza padomus.
17.08.2011 19:46 |

Reitings 27
Liekaa svara man nav, formu gan varetu uzlabot!
Paldies meitenes par jusu viedokliem :-)
17.08.2011 20:23 |

Reitings 55
Reģ: 06.03.2011
Mati - labi sampuni, matu proteins
Áda - skrubis (reti), maiga dusas zeleja, krems
Nagi - nagu stiprinasanai
Pedas - pumex, trekns krems
Rokas - roku krems
Sejas ada- madara putas, clinic toniks, pienins, krems
17.08.2011 20:28 |

Reitings 23
Reģ: 11.08.2011
Mati - mazgāju katru otro dienu, lietoju līdzekli pret karstumu,elektrizēšanos, nedēļā 3x lieku kefīra masku :-)
Seja - ar firmas Afrodīte toniku notīru sejas ādu no rīta un vakarā, arī šīs firmas krēms
Papēžiem izmantoju kafijas biezumu skrubi un vēlāk noberžu lieko ādiņu ar pumeksu!
17.08.2011 20:35 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Es sevi kopju tā: cenšos daudz dzert ūdeni, veselīgi ēst, matus mazgāju ik pēc 2 dienām, duša katru dienu, ik pārdienas ķermeņa iezieķēšana ar krēmu vai eļlu, 1x nedēļā skrubis visam ķermenim (dažreiz sanāk 2x nedēļā), 1x nedēļā mālu sejas maska, dažreiz piepilinot klāt tējas koka eļļu vai pieliekot sarīvētu gurķi uz smalkās rīves, elementāra sejas mazgāšana un iekrēmošana katru dienu, pediķīru un manikīru taisu pati, 1x mēnesī vaksāciju arī veicu pati, kaut gan ilgstošs process, bet ar laiku piešaujos un iet ātrāk un labāk. Būtu ideāli, ja es varētu pārvarēt slinkumu un vingrotu regulāri, jo uzskatu, ka arī ķermeņa uzturēšana formā ir sevis kopšana, vienalga, vai tev ir liekie kg vai nav. Galvenais izvairīties no visādiem junk food un ēst normālu pārtiku, tad būs arī mazāka slieksme uz celulītu un aptaukošanos.
17.08.2011 20:54 |

Reitings 4129
Tulīt varēsiet šausmināties, bet palasot to visu, man ir sajūta, ka es sevi vispār nekopju :-D
-Matus mazgāju 1x nedēļā. Tāpēc, ka vislabāk man tie izskatās un "stāv", kad nemazgāti ilgāk kā vienu dienu. :)
-Nelietoju absolūti nekādus krēmus un skrubjis.
- Kosmētiku lietoju. No rīta uzzīmējos, vakarā ar toniku to visu noņemu nost un eju gulēt.
- Celulītu neapkaroju, sadzīvoju ar to. :)
Īsāk sakot-dzīvoju tā, lai viegli un nav jāsaspringst par sīkumiem. :) Ildienišķās lietas-duša no rīta un vakarā, zobu tīrīšana, tīrs apģērbs, kopti nagi, tas, protams, pats par sevi saprotams. :)
Vislabākā sevis kopšana ir labs, pietiekošs miegs un šķidruma lietošana uzturā. Nekādi ārējie uzlabotāji nepalīdzēs, ja iekšas būs sačakarētas :)
17.08.2011 20:56 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Man laikam ir paveicies,ka esmu daļējs beautician's :D
Vaksāciju veicu pati, manikīru/pedikīru/gēla nagus veicu pati. matus krasoju pati, frizieris apgriež.
Uz solāriju arī vairs nēeeju.
Ikdienu eju dušā, lietoju kosmētiku,kuru arī notīriu, lietoju toneri un kremus sejai.
ari maskas sad tad uzlieku. Kad atsaksu koledzu, tad ari visadi pilingi un elektriskas ierices saksies un sadas proceduras bus ik nedelu.
Ar celulitu necinos, laikam parak daudz saku sevi milet.
17.08.2011 21:03 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Ne pa tēmu, sorī, bet negribējās jaunu taisīt. Es izrādās reizes 3 izmazgāju matus ar dadža saknes šampūnu. Vai tas varēja kaut kā nesadarboties ar maniem matiem un pataisīt manu blondo galvu dzeltenu? Nu tīri noskaidrot gribās :)
17.08.2011 21:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!