SummerTime. ,
Tas tiešām ĻOTI ietekmē progresu un rezultātu,kā arī veselību,ja ir treneris,nav obligāti katrs treniņš jāpavada kopā, bet jābūt tādam trenerim -konsultantam,kas parāda un pastāsta kā un kāpēc ir pareizi,izlabo kļūdas, dod padomus uztura jautājumos,jo apkārt plūstošās informācija daudzums ir milzīgs un lielākoties maldīgs.To es varu teikt no savas pieredzes.
Es pati vēl esmu procesā ar treniņiem, cīnos ar uztura sakārtošanu. Esmu tikusi pie nekrāsotiem,dabīgiem matiem, tagad tik jāaudzē gari. Pēdām- nesen biju pie pedikīra,taču man pašai mājās ir aparāts pedikīram,nopirktas speciālās pēdu vīles,birstītes,pumeklis un citi instrumenti. Ādas ziņā - esmu sākusi lietot zivju eļļu(to gan citu veselības problēmu dēļ) un ķiploku tabletes, sejai lietoju Madaru,izņēmums ir skropstu tuša, dušas želeja un šampūnu lietoju tādu,kas nesatur parabēnus.
Tā regulāri uz procedūrām salonos neeju,manikīru varu pati uztaisīt,šobrīd gan ir salonā taisīti gela nagi. Pāris reizes gadā dodos uz Hotel Jurmala SPA.