Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Garneles - salātos?

 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011

Sveikas, Dāmas ;-)

Lieta tāda, ka šodien pirmo reiz` mūžā nopirku garneles :-D tad nu vēlētos uzzināt, kādi ir Jūsu iecienītākie garneļu salātus, kādus gatavojot? Izskatīju recepšu portālus, viņi tik daudz, bet vēlētos dzirdēt atsauksmes.

17.08.2011 17:07 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
|-)
17.08.2011 17:07 |
 
Reitings 65
Reģ: 29.01.2009
mmmmm.garneles (l) (l) (l) (l) (l) (l) tas var aizstat jebkura laika jebko!! (l) (l) (l) (l) taada njamma!!!! :-D es vienmer apcepu garneles uz pannas ella, kad tas atkust noleju ellu, vel biskin pacepu un saberu klat sagrieztus kiplokus. riktigi garsigi ta ir..salatus nekad netaisu, man liekas ka ta ir garnelu izniekoshana :-D :-D
17.08.2011 17:09 |
 
Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Es taisu ar mājas biezpienu (graudainu) - tie kas ir kārbiņās (ciba utt.), garneles, zaļumi vai sīpols + majonēze mazliet. Sāls + pipari pēc garšas.
17.08.2011 17:10 |
 
Reitings 521
Reģ: 14.07.2009
india,pilnīgi manas domas,ņammm (l)
17.08.2011 17:10 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
es visu beru kārtās-sagrieztas olas, tomāti, garneles, majonēze.
iespējams ur vēl ķīnas kāposts bija, bet es neatceros :D
17.08.2011 17:11 |
 
Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
garneles+mājas siers+ zaļumi
lapu salāti+gurķi+tomāti+paprika+pesto mērce
(l)
17.08.2011 17:12 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Es salātos netaisu,jo man garšo tāpat :)

Es parasti apcepu ar sweet chili mērci un dillēm. Citreiz ar ķiploku :) (l) (l) (l)
17.08.2011 17:12 |
 
Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Man garšo tie garneļu delikatešu salāti,kas Stockmannā ir. Tur garneles, zaļie zirnīši un vēl kaut kas klāt.
Tiiik gardi.
17.08.2011 17:13 |
 
Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
es NEKAD neesmu cepusi garnesles :-O :-D
17.08.2011 17:14 |
 
Reitings 1257
Reģ: 16.03.2011
Tā nu došos uz veikalu pēc tā mājas siera.

Ar to ķiploku arī jāizmēģina (l)
17.08.2011 17:15 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
es esmu cepusi tikai tīģergarneles, nevis tās maziņās :)
17.08.2011 17:15 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
biju ciemos pie viena paziņas, toreiz viņš svaigas tīģergarneles apcepa eļļa ar baziliku un ķiplokiem, mmmm, pasaka! + baltais vīns, perfekti!
17.08.2011 17:16 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Nu jā,mazās es ēdu tāpat :) Parasti cepu tās karaliskās ar astīti paciņās vai tīģergarneles :)
17.08.2011 17:17 |
 
Reitings 117
Reģ: 10.06.2011
Tīrītās garneles, vārītas olas, avokado, ķirštomātiņi, zaļumi, citrona sula, olīveļļa.
17.08.2011 17:21 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
es taisu vai nu ar mājas sieru un dillēm vai arī ar tomātu, gurķi, ķīnas kāpostu, pasniedzot ar tūkstošsalu mērci un olu (nemaisot salātus, vienk atsevišķā trauciņā mērci..un olu arī nesasmalcinu baigi sīki, vienk uzpusēm vai kaut kā tā).
17.08.2011 17:23 |
 
Reitings 452
Reģ: 07.02.2011
http://www.receptes.lv/receptes/meklet:garneles/
17.08.2011 20:37 |
 
Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es parasti taisu ar sieru un majoneezi , man garso (l)
17.08.2011 20:50 |
 
Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
mmm...garneles
es taisu šādus salātus-garneles,tomāti, gurķi un paprika sagriezti lielos gabaliņos, ķīnas kāposts,un visu apjauc ar majonēzi un kečupu. mmmmm.... (l) orģinālajā receptē vēl klāt ir ola un olīves
17.08.2011 22:39 |
 
Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Man ļoti garšo garneles, ik pa laikam uztaisam mērcīti ar garnelēm un saldo krējumu :-P

Bet runājot par salātiem taisu tā pat kā maz...maz,tikai bez olivēm (l)
17.08.2011 22:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits