Čau, dāmas.
Tā kā tagad būšu atkal rīdziniece, meklēju darbiņu. Nu tā, ieliku sludinājumus,klāt pielieku arī foto(gribēju palielīties,ka man jaunas bildes un lai redz,cik es smuka). :-D Atsaucās daudzi par tēmu, bet te pēkšņi viens man nevis zvana, bet atraksta sms ar jautājumu, vai esmu atradusi darbiņu. Aizrakstīju,ka vēl pagaidām nē un tad man tur turpināja rakstīt,ka ļoti iepatikās mans sludinājums. Nu dīvaini rakstīja, bet es turpināju atbildēt,jo sms man ir par brīvu.
Sarakste turpinās šādi:
X: es tagad domāju kā apvienot darbu ar jūsu studijām, jo bērni ir lieli.
Es: bet es šobrīd esmu akadēmiskajā atvaļinājumā. Kāds ir bērnu vecums?
X: 15 un 13 gadi, viņus vajag iegrožot un ierobežot.
Es: :-D :-D Vai tādiem bērniem tiešām vajag aukli?
X: Bet ko darīt, ja māte no viņiem atteicās? Alga - apmaksāšu visus jūsu tēriņus.
Es: Tad varbūt vajag sievu, nevis aukli.
X: Nu es jau caur aukli meklēju sievu. :-D
Ja sludinājumiem liekas klāt foto, var gadīties arī tā.
Bet nu vēl, kas interesantāks.
Kā es neatbildu uz šīm sms, tā man prasa: kur jūs palikāt utt?
Bet nopietni- kā man tagad būt? Ko man darīt? Jums arī kas tāds piedāvāt? Es zvanīšu uz Bez Tabu un stāstīšu. :-D