Kā beigt sevi salīdzināt ar citiem?

Reitings 38
Reģ: 13.10.2010

Tā jau kļūst man par problēmu un šī lieta kļūst diezgan traucējoša un kaitinoša, arīdzan! Man negribās ticēt, ka esmu vienīgā, kurai mājās pucējoties šķiet, ka esmu glīta, kopta meitene, bet izejot sabiedrībā pietiek ieraudzīt kādu skaistāku un mans pašvērtējums ir pielīdzināms nullei! Nu kādēļ tā? Man ir savi hobiji, intereses, draugi, iekšēju neesmu "tukša", bet es nebeidzu sevi salidzināt ar citiem, precīzāk, citām meitenēm!

Es nezinu, ko gaidu no Jums, varbūt kādai ir līdzīgi??? :-| :-|

16.08.2011 03:09 |

Reitings 190
Reģ: 31.03.2011
un mūžigi vē tās sievietes cenšas izpatikt un uzturēt attiecības normālas, a večiem po..pilnīgi riebj.
16.08.2011 13:35 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Tur jau tā lieta, rodas strīdi, jo es neesmu no tām, kas visā izpatiks, un tad viņš man pārmet, ka es pati strīdoties! Karoč - visur vainīga es - ja es būtu tāda, kā vajag, tad strīdu mums nebūtu vispār viņaprāt!
16.08.2011 13:40 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Mežāze, sāc viņam ar stāstīt, ka citiem vīriešiem presīte stingrāka, pelna vairāk, mašīna ātrāka un dzīvoklis smukāks! Galu galā, loceklis ar citiem garāks! Un tad redzēs ko šis teiks! :-D Bet, ja nopietni, nedrīkst pieļaut, ka tāds lupata atļaujas nolikt tevi! Nu nevar tā, jo ar laiku pati sāksi domāt, ka kaut kas ar tevi nav kārtībā! Un attiecībā uz salīdzināšanu - vnk vajag mazāk domāt par sevi un ārējo izskatu un koncentrēties uz svarīgākām lietām.
16.08.2011 13:48 |

Reitings 190
Reģ: 31.03.2011
pūkuminka + 1
16.08.2011 13:52 |

10 gadi
Reitings 6339
Attiecībā uz ārējo izskatu man nav baigo kompleksu, šķiet, ka viss ir labi - seja glīta, esmu slaida utt., vairāk viņš mani kritizē par raksturu un to, ko daru vai nedaru:(
Oi...ir mēģināts atriebjoties teikt, ka citiem mašīna krutāka vai naudas vairāk, bet sapratu, ka tas šo problēmu neatrisina, jo viņš uzreiz pasaka :ā, tad tev tikai nauda un mašīna džekā svarīga? Nu nav laikam šai problēmai risinājuma, kā vien iet prom no viņa, lai pārdomā savus vārdus un attieksmi pret mani.
16.08.2011 13:55 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Mežāze...pūkuminka īstenībā pareizi teica, kaut pati to vairāk laikam kā joku domāja.
Var jau uzreiz šķirties utt, bet tas ir uzreiz liels solis, reizēm vajag izvērtēt citas iespējas un ja nelīdz, tad ķerties pie lielām lietām.
Cilvēks ir cilvēks. Mēs visi savā veidā esam egoisti un vislabāk cilvēkam var kaut ko iestāstīt, kad tu dari viņam to, ko viņš dara tev. Saku no savas pieredzes. Tieši tā - sāc salīdzināt savu draugu ar citiem. Bet tā mēreni, nevis vienā reizē izpļauj visu, jo tad neticēs tev.
16.08.2011 14:03 |

10 gadi
Reitings 6339
Ai...nezinu, tā jau izklausās pēc karošanas - tu man tā, es tev šitā, ja abi visu laiku viens otru salīdzināsim vēl ar kādu citu personu, kur vispār tad paliek attiecības un kāda tām vairs jēga, jo mainīties, kā izskatās negrib neviens no mums. :-(
16.08.2011 14:08 |

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009
Hmm..nu arī. Atkarīgs no puiša. Es šo ieteicu, jo pēc manas pieredzes, nebija jāgaida ilgs laiks, kad džeks piedomāja, ko dara un vairs tā nedarīja vai minimāli, jo pašam nepatika, ka es tā izturos. [tā gan nebija salīdzināšana]
Bet ja nekas nemainās, tad jau laikam labāk meklēt citu puisi :-) Neieteiktu būt kopā ar tādu, jo sāksi sevi zemu vērtēt, lai gan tāda nemaz [visticamāk - nepazīstu tevi] neesi.
16.08.2011 14:13 |

10 gadi
Reitings 6339
Apzinos, protams, savus mīnusus, kuram gan to nav? Bet līdz šim nebiju sastapusi nevienu puisi, kurš mani tik ļoti kritizētu un kuram attiecībās ir svarīgas, manuprāt, ne īpaši nozīmīgas nianses. Un tiek aizrādīts par lietām, kuras es pat gribēdama nespētu mainīt, tēlaini izsakoties, ja esmu suns, tad par kaķi nespēju kļūt:D Pats viņs uzskata, ka ir ideāls ( strādāja, pelnīja jau no padsmit gadu vecuma, ir dzīvoklis, mašīna, mocis), tikai laikam aizmirsa ka sievietei (vismaz man) par to naudu un mantu svarīgāka ir laba attieksme. Viņam uzskats ir apmēram tāds, ja džeks ir daudzmaz turīgs, tad pret meiteni var izturēties nu tā, teiksim, pavirši, jo galvenais, jau lai nauda ir.
16.08.2011 14:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits