Ir bijis man arii....jaaa.. Iepazinos ar pilniigi sveshu puisi, viirieti, gaajaam uz randinjiem, bija ljoti labas attieciibas, kaa draugiem + sekss..tikaamies vienreiz nedeeljaa, lai paseksotu un nonjemtu ikdienas spriedzi, citreiz 2 x nedeeljaa. Baigi sadraudzeejaamies tieshaam, bezmazvai labaakaas draudzenes bijaam, bet ja juus zinaau, kaa man pieriebas vinja chiiksteeshana un piikteeshana par visu..visu laiku padomi bij jaadod, kaa labaak un ko labaak, jaauzlabo gariigais un visaadi citaadi jaauzmundrina, jo shim iipashi labi negaaja ar darba ienaakumiem, un veel nevareeja paardziivot skjirshanos no ex..leenaa garaa man vinja njaudeeshana saaka pieriebties. Un sheku reku manaa dziivee ienaaca mans miiljotais, saakaas randinju periods, viss kaa pienaakaas, un no sex draudzinja saaku izvairiities. Kad shis saaka saprast, ka vinja 6 meen uzklausiitaajs, saak izgaist, saaka runaat muljkiibas par miilestiibu un piekjershanos utt., iisi sakot deva apliecinaajumus. Smiekliigi. Gan jau peectam atkal iesliiga depresijaa. :D