Kā ir īstenībā?

Reitings 53
Reģ: 23.01.2011

Sveikas,meitenes!

Aprakstīšu situāciju, kurā neesmu iesaistīta , bet kāds tuvs cilvēks.

Vnk gribas zināt cik nopeitni tas ir un vai reāli!?

P.S-man 17 gadi.

Tad nu tā ir viena meitene ,kura iepazinās ar savu draugu vidusskolā un nu jau 1 gads būs pagājis kopš viņi ir kopā, vēl viens gads līdz ko viņi abi ies KOPĪGĀ dzīvē. Viņi ir izplānojuši visu līdz pēdējam! Ies kopīgā augsskolā, dzīvos kopā u.t.t. Cik reāli ir tas? Vrb vēl uz acīm rozā brilles? Protams, ir labi plānot, un domāt, kur nu bez tā. Bet vai kādai ir bijis tā? Ka vidusskolā iepazīstās un tad dzīvo mūžīgi mūžos? Manuprāt, tā ir tāda jocīga domāšana. Piemēram, es emsu reāliste,loģiski, es to savam puisim nesaku, bet man liekas pavisam nereāli, ka tagadējais draugs būs tas , ar kuru es nodzīvošu kopā visu savu dzīvi, esmu vnk reāliste. :-D Vrb man nav pareiza nostāja pret attiecībām kā tādām? :-D

16.08.2011 00:57 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man tajā laikā bija tieši tādi paši sapņi + ļoti sildīja doma, ka vecvecākiem bija tā, ka iepazinās skolā (sāka tikties pēdējā klasē) un visu mūžu kopā. :-) Bet nu nebūs man tā. :-D
16.08.2011 16:28 |

Reitings 36
Esmu dzirdējusi, ka tā ir noticis ar man pazīstamiem. (tagad jau viņi ir sen precēti un bērni jau patsmitgadīgi) :-)
16.08.2011 16:30 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Domaaju,tas ir tikai normaali,ja Tev ir savaadaaka nostaaja pret to.Varbuut cilveeki samiileejushies un nemaz peec laika nebuus kopaa,bet varbuut shis ir viens no tiem retajiem gadiijumiem,kad taa tieshaam ir miilestiiba un vinji buus kopaa liidz muuzha galam.Kas to lai zin,lai tak pashi dziivo savu dziivi kaa to veelas!:) Esmu ar savu draugu kopaa tikai 2 meeneshus ,tachu attiecos pret attieciibaam nopietni,jo es nemekleeju tikai izklaides.Lai arii esmu bijusi saapinaata,viilusies utt;joprojaam ticu miilestiibai.
16.08.2011 16:37 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
ir dažādi cilvēki,ir tādi,kas nodzīvo mūžu kopā un ir ok un ir tādi,kas iet katrs pats savu ceļu...Tev ir normāla attieksme,varbūt Tu neesi iemīlējusies... ;-)
16.08.2011 16:43 |

10 gadi
Reitings 4681
Es ar savu draugu iepazinos, kad man bija 17, un tūlīt man būs 22! Un abi domājam, ka dzīvosim kopā visu mūžu!
Starp citu,mēs gandrīz uzreiz arī sākām dzīvot kopā!
16.08.2011 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits