Gandrīz vai dzīvoju 2 gadus tur, 2vos dzīvokļos, jo īrē draudzene, un tur ciemojos 50% gada laikā, jo pašai dzīvoklis 5min attālumā no viņas.
Sienas papīra plānumā. Tas ir stulbi un stulbi.
Vissūdīgākais lamināts,kāds vien var būt ir uzlikts, bija jau noberzies, kad palīdzēju ievākties, jo otrajā dzīvoklī prūšu ielā jau kāds bija dzīvojis, un studio tipa virtuve vnk daudz kur nenormāli , izskatās, ka ar papēžie noberzts. Llaikam pa 1ls kvm metrā laminātu pirka:D
Vannasistabā nepatīk kāda katastrofa notiek ziemā, tur nav radiatora, ja visa māja ir silta, tad ieej vannasistabā, tur -50grādi, jo ir ventilācijas šahta vai kā viņu tur sauc, kas pūš auksto gaidu iekšā, ļoti neomulīgi un grūti tādā aukstumā nomazgāties.
Ā, nu man arī tas interjers kā tāds nepatīk.
Besī , ka tie stulbeņi neļauj likt mašīnu mājas stāvlaujumā, liek visiem sodus, sauc policiju, bet nu vienalga visu aiku likām, mums policijā gali. Vienmēr atceros mūs lamāja, saka, lai maksš par pazemes autostāvvietu.
Tas ir ar pulti, 30+30ls par pulti drošības nauda.
Kad sāc intesēties, saka, ka nemazām nav vietas pazemes autostāvvietā. Viņi, nemaz nav visu tur pabeiguši, tiksi daļiņu, atvēruši.
Ā, vēl, draudzene automātiski maksā visus savus rēķinus, ka nebija pamanījusi , ka ziemā komunālajos, nebija ailītē iekļauta APKURE. Izvācās aprīlī ārā, pēkšņi zvana maijā, ka redz nav maksājusi apkuri 6mēnešus, ka viņu sistēmā kkas nogājis greizi blā blā blā, gramatvedība kko sajauca utt.
Neko izbeigusi laigumsaistības, bet tgd maksā par apkuri kādus 400LVL.
Takā skatieties rēķinus uzmanīgi, viņa man izkalaidīga bija:D
Takā es jau nu noteikti prūšu ielu neiesaku.