Kā man gājis ar vīriešiem un mīlestību? Oij, oij, traki gājis :-D Mani attiecību stāsti ir gari un ar daudzām gūtām atziņām kopā.
Pirmā "it kā mīlestība" bija 16 gados, puisim bija 24 - tātad varat spriest, ka tā bija tāda aizraušanās, ka tik turies :-D un kā jau tam vajadzētu būt, bija arī smags kritiens :-D šamējais laida rinķī apkārt, kamēr viņa "māsīca" man nāca pretī ar lielu punci :-D
Nu neko, pabēdājos un tad jau nāca plāksteris 3 gadu garumā - puisis mani ārkārtīgi mīlēja, bet es.. sākumā šķita, ka mīlu, bet nu tagad saprotu, ka tā nebija nekāda mīlestība. Viņš bija tik greizsirdīgs un beigās jau pret mani bija panācis tādu psiholoģisko teroru, ka vnk nespēju izšķirties, bija man iestāstījis, ka neko labāku par viņu nedabūšu utt. Bet tad tas bija pirmais gads augstskolā - jauni cilvēki, jauni draugi, jaunas aizraušanās un pielūdzēji rindā stāvēja :-D tad arī man atvērās acis un kā ar nazi nocirtu tās briesmīgās attiecības.
Nākamais sekoja ļoti sirsnīgs, jauks puisis, kurš mani dievināja, mīlēja, uz rokām nēsāja, bet es to nepratu novērtēt (t) jā, jo arī psiholoģiskais terors turpinājās arī no bijušā puses, viņš mani izsekoja, rakstīja visiem maniem draugiem sms, mēģināja kūdīt manu ģimeni pret mani utt. Tas arī bija iemesls, kāpēc nemetos iekšā jaunā attiecībās un tam lieliskajam puisim bija grūti iekarot manu sirdi, to viņš darīja 1,5 gadu.. bet šīs attiecības beidzās sāpīgi, kad es sapratu, ka tiešām mīlu viņu, bija jau par vēlu.. :-|
Pēc tā visa sekoja aizraušanās, satikšanās un randiņu periods, par mīlestību tur nav vērts runāt.
Un tad bijušā puiša (tā paša lieliskā) dzimšanas dienas ballītē sākās mana īstā mīlestībā (l) puisis jau sen bija manā draugu lokā, simpātijas bija radušās jau iepriekš, bet nu tā ballīte bija sākums visam (l) tagad tiešām varu teikt - esmu atradusi to īsto un zinu, kas ir īsta, patiesa mīlestība jau 2 gadu garumā.
Šajā nedēļas nogalē iepazinos ar vienu Vīrieša bērnības draugu un kā viņš teica - tik saderīgu un seksīgu pāri sen viņš nebija redzējis :-D