Sveikas, cosmo meitenes. Man visu mūžu, cik sevi atceros, ir bijušas pumpas un tās nekad nebeidzās, katru rītu modos ar bailēm paskatīties spogulī, līdz brīdim, kad izmēģināju gurķu sulu. MEITENES, tas ir kaut kas vienreizējs. Pirmajā dienā sarīvēju gurķi uz izspiedu visu sulu, (to var darīt arī caur sulu spiedi) uzlēju uz vatītes un samitrināju seju, atstāju uz nakti un no rīta noskaloju. Sākumā pumpas, kas bija jau sākušas veidoties iznāca uz āru, bet jau otrajā naktī gurķu sula savilka, izveidojās krevele un trešajā dienā krevele pazuda. Šo paņēmienu atklāju pirms divām nedēļām un kopš tās dienas mana āda ir manāmi uzlabojusies, protams, neesmu tikusi vaļā no rētiņām, kas ir radušās šo gadu laikā, taču tagad varu mosties ar prieku un bez raizēm! Tiešām iesaku izmēģināt, viss, kas ir dabīgs ir labs. Un runājot par visiem kosmētiskajiem līdzekļiem (garnier, madara, nivea, amway utt), pašreiz studēju ķīmiju un saprotu, ka lielākajā daļā šo produktu ir viela, kas izraisa vēl lielāku pūtīšu rašanos, vai arī pārējie ir ar īslaicīgu termiņu, tāpēc, ja vēlaties manu padomu, PALIECIET PIE DABĪGĀ, jo tikai tad jūs zināsiet no kurienes tas ir nācis un no kā sastāv! Tas nu bija mans tāds skaistuma noslēpumiņš. Jauku jums dienu.:)