Atvaino, bet vai esi redzējusi tos dzivniekus, kuri mocīti? Es esmu - dzīvi kaķēni, kuriem izdedzinātas acis un pēdiņās saduratas naglas, ar šķiltavām izdedzināts deguntiņš. Esi redzējusi, kad daudzviet veikti iegriezumi un karājas atplēsta āda? Salauztas un dažiem par brutāli nogrieztas kājiņas? Nerunājos par izdurtām acīm, nogieztām ausīm un astēm.. Viss tas dzīvam radībām, kuras arī pēc šīm traumām dzīvas mokās sapēs!!!!
Aizstāvi tos BĒRNUS? Un ko tu teiktu, ja tev pašai būtu mazs bērns, un lielāki puikas sadomātu viņam, piemēram, sagriezt seju vai izdurtu aci? Teiktu: Ir jau šausmīgi, bet tie ir bērni?? Vai arī uzskati, ka spīdzināt dzīvnieku nav nekas tāds, lai arī pašiem sadistiem liktu sajust kā tas ir?
Ne jau vecums liek vertēt cilvēku,bet gan rīcība - apzināta sāpju nodarīšana, mocīšana! Ir arī sīki morāli kropļi, nevis visi kam maz gadu - ak tie tikai bērniņi, saudzēsim mīlēsim :-D
Vispirms ir dzīvnieks, vēlāk jau arī citu cilvēku dzīībai viņu acīs nebūs vērtības!
Lai nu kā, ja pašas saskarsieties ar šo sadismu attiecībā pret saviem dzīvniekiem, bērniem utt, tad domas krasi mainīsies par ''bērniņiem''! :-D
Un gribēšu redzēt kā jūs savus bērnus 100% kontrolēsiet uz zināsiet visu ko viņš dara :-D Na vjau brīnums ka gandrīz nevieni vecāk inetic - mans berns jūs ko, meli, viņš nekas tā nedarītu.. :-D :-D Arī labās ģimenēs aug sadisti!