Nezheliba pret dzivniekiem..atkal

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/55530/astongadigi-puiseli-jelgava-zverigi-nogalina-kakenu

Kada negrib sameklet un parmacit to siko ? Kaut kads arprats, kas notiek Latvijaa...

12.08.2011 15:16 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Man godīgi sakot bail paliek lasot, ka te daža laba sieviete ir gatava sist mazu bērnu ar galvu pret betona sienu... :-O Nopietni, tak palasiet, ko pašas esat uzrakstījušas! Protams, dzīvnieku mocīšana ir šausmīga, bet vai tad bērna sišana ir kaut kas normāls? Ne jau ar ļaunumu var novērst ļaunumu! Ja bērns neko citu kā vardarbību un naidu nav redzējis, tad ko no viņa var gaidīt? Un šobrīd liela daļa no jums kultivē šādu pašu ļaunumu un nežēlību!
12.08.2011 16:46 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
jaa jaa mums tadus bernus ir japaaijaa un jaliek uz pjedestala, lai aug jaunaa paaudze jo vinji ir jaizsargaa :))) ka tik ne-taa.
12.08.2011 16:48 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
sanli, tā ir vecāku vaina. Vecāks par savu bērnu atbild pilnībā un nevajag novelt uz vienaudžiem, vai skolu. Vecākam ir jāzin, kur un ar kādiem bērniem viņa bērns pavada laiku! Mana māte, piemēram, vienmēr zināja, kur un ar ko es esmu, cikos būšu mājās un veiksmīgi prata izolēt no manis drauģeļus, kuri viņai nelikās gana labi. Un toreiz mobīlo telefonu nebija un arī nevajag novelt uz to, ka vecākiem laika nav, mana māte arī strādāja pa 10h dienā!
12.08.2011 16:59 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Atvaino, bet vai esi redzējusi tos dzivniekus, kuri mocīti? Es esmu - dzīvi kaķēni, kuriem izdedzinātas acis un pēdiņās saduratas naglas, ar šķiltavām izdedzināts deguntiņš. Esi redzējusi, kad daudzviet veikti iegriezumi un karājas atplēsta āda? Salauztas un dažiem par brutāli nogrieztas kājiņas? Nerunājos par izdurtām acīm, nogieztām ausīm un astēm.. Viss tas dzīvam radībām, kuras arī pēc šīm traumām dzīvas mokās sapēs!!!!

Aizstāvi tos BĒRNUS? Un ko tu teiktu, ja tev pašai būtu mazs bērns, un lielāki puikas sadomātu viņam, piemēram, sagriezt seju vai izdurtu aci? Teiktu: Ir jau šausmīgi, bet tie ir bērni?? Vai arī uzskati, ka spīdzināt dzīvnieku nav nekas tāds, lai arī pašiem sadistiem liktu sajust kā tas ir?

Ne jau vecums liek vertēt cilvēku,bet gan rīcība - apzināta sāpju nodarīšana, mocīšana! Ir arī sīki morāli kropļi, nevis visi kam maz gadu - ak tie tikai bērniņi, saudzēsim mīlēsim :-D
Vispirms ir dzīvnieks, vēlāk jau arī citu cilvēku dzīībai viņu acīs nebūs vērtības!
Lai nu kā, ja pašas saskarsieties ar šo sadismu attiecībā pret saviem dzīvniekiem, bērniem utt, tad domas krasi mainīsies par ''bērniņiem''! :-D
Un gribēšu redzēt kā jūs savus bērnus 100% kontrolēsiet uz zināsiet visu ko viņš dara :-D Na vjau brīnums ka gandrīz nevieni vecāk inetic - mans berns jūs ko, meli, viņš nekas tā nedarītu.. :-D :-D Arī labās ģimenēs aug sadisti!
12.08.2011 17:13 |

Reitings 154
Reģ: 11.08.2011
Un vēl - nerunājiet par savu bērnību, pirm 10 un vairāk gadiem bērni nebija tik ļauni un vardarbīgi.
12.08.2011 17:14 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Es neaizstāvu tos bērnus, bet kā negrozi, bērns ir savu vecāku spogulis!
12.08.2011 17:16 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Tas ir briesmīgi. Man sirds sažņaudzās, kad man mamma šorīt stāstīja. Es tikai nesaprotu, kāpēc tā sieviete neko nedarīja, kad pirmo reizi ieraudzīja. Tie taču bija tikai astoņgadīgi puišeļi, nevis rūdīti huligāni.

Man un manai draudzenei bija divpadsmit, kad mēs izglābām manas vecmammas nākamo kaķi - izglābām no puikām, kas mazo mēģināja noslīcināt dziļā peļķē. Tā ka arī toreiz nežēlības pietika (nu jau pirms deviņiem gadiem tātad). Daudz kas atkarīgs no audzināšanas.
12.08.2011 17:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pat neskatijos ,jo man tiesam loti zel ! (s) Es domaju ,ka loti liela vaina gimene,varbut visa sabiedriba |-) ,kur vecaki,berns apgrozijies!
Noteikti piekritisu ,ka launums pedejos gados ir noteikti vairak sajutams- "dots pret dotu",gimenes skandali,loti skala muzika dienu un nakti,visas filmas ,ko cilveki skatas,kur ir vardarbiba utt,loti iespaido ari bernu!
Nevaretu teikt ,ka visas gimenes ,kur vecaki ir alkoholiki, berns bus slikts,bet tas noteikti iespaido,traume to cilvecinu.
Mani amerikanu radini Hawaii vispar neskatas televizoru un berni ari ne,jo ieveroja ,ka ipasi meitenite paliek tada loti nervoza pec visiem tiem "jauno tinisu" raidijumiem!Sakuma bija skandals,bet tad vecaki izdomaja, ka daudz vertigak butu laiku ziedot ,palidzot dzivnieku patversmei-par to jau rakstiju pagajusa gada! :-)
12.08.2011 19:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits