Patiesība par Bermudu Trijstūri

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009

Pirms kāda laika noskatījos šo dokumentālo filmu. Godīgi sakot, ļoti iespaidoja šī filma. Zinātnieku domas, kā vienmēr, dalās. Vieni uzskata, ka vainīgas elektromagnētiskās miglas, citi - ka metāna gāzes izplūdes zem ūdens, citi - ka lieli viļņi. Katrā ziņā, visas šīs teorijas līdz galam nav pierādītas. Tas ir un paliek liels noslēpums gan zinātniekiem, gan pārējiem.

Un tomēr, tas, kas atstāj lielas pārdomas ir, tomēr, šis trijstūris, kāpēc tieši šī vieta?

Pasaulē notiek tik daudz neizskaisdrojamu lietu, tik daudz mīklu un noslēpumu.

Katrā ziņā, priekš manis, viela pārdomām visam vakaram.

10.08.2011 20:33 |

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Eh, man ar visa tā mistika vienmēr ir "pievilkusi"... Tāpat, kā bieži vien nespēju saprast - kā cilvēkam var piemist ekstrasensa spējas...
10.08.2011 23:03 |

Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Noskatījos šo filmu pāris nedēļas atpakaļ. Noticēju teorijai par to gāzi,šķiet loģiski ;-)
10.08.2011 23:35 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ,piemeram ,liekas ari loti interesanti,ka cilveks pec kadas operacijas peksni sak redzet lietas,ko citi neredz.Vai atkal piemers ,ka cilveks paralizets un visi arsti saka neiespejami atlabt un staigat ,un viena bridi viss izmainas!Es nestridos it ka ,bet vienmer liekas divaini tomer-notiek kaut kas tads tomer ,ko loti gruti paskaidrot! |-) Biezi pat zinatnieki stridas...!
Ari dziednieki -es pati piedzivoju loti interesantu momentu,kas saistijas ar dziednieku terapiju Hawaii.Laikam viss mani ir loti iespaidojis ticet sim lietam! (l)
11.08.2011 01:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits