Sākums bija nenormāls man... Bet tad,kad jau sāpes bija ikdienas sajūtas un sapratu,ka vispār nekas nerūp, neko neredzu ikdienā, citas domas netiek klāt nemaz, regulāri sevi sāpināju vēl vairāk gan fiziski, gan morāli-->nonācu pie secinājuma, ka varbūt tā vienkārši ir jābūt. Un ar laiku kaut kas mainīsies. Varbūt ne mēneša laikā, varbūt ne divu, bet kaut kad jau tam bija ''jāpāriet''. Un pati ar sevi sarunāju- vienkārši izvelc to laiku un esi dzīva arī pēc tam vēl, jo kaut kas labāks noteikti nāks. Tad arī staigāju apkārt kā tāds zombijs. No rīta piecelies(lai zinātu, ka dzīva vēl), izdari dienas darbus(lai nerastos citiem aizdomas un pienākumi tiktu izpildīti), dzersties(lai aizmirstu vai vienkārši nejustu neko kādu brīdi un varētu normāli aizietu gulēt), pīpē(lai ieriebtu gan sev, gan viņam), ej gulēt(jo viss jau ir apnicis). Un katru dienu tāds murgs!! Bet vismaz bija kāda cerība, ka viss būs kārtībā. (Man draugi nepalīdzēja..) Un ar laiku patiešām arī palika labāk. Sāku mazāk dzert, modos ar domu, ka ar katru nākamo dienu kļūst aizvien vieglāk (līdz ar to gribēju ātri vien arī gulēt iet(lai gan tas vēl sagādāja grūtības)), pīpēju tāpēc, ka vienkārši gribēju utt. :)
Izklausās drausmīgi, bija arī. Bet kopš tām attiecībām cenšos izvairīties no iemīlēšanās, cenšos rozā brilles uzreiz sašķaidīt, redzēt tos mīnusus, ko iepriekš nebūtu redzējusi.
Secinājumi- esmu galīgi ''izčakarēta'' attiecību ziņā. :D :D Gribu iemīlēt, bet zinu, ka labāk gan nevajag, negribu sāpes. Lai gan TĀ diez vai vairs sāpināt kāds mani spēs vēl.
Nezinu, vai tas ko palīdz tev, bet nu tici man, 5 dienas raudāt- tas nav tik traki, jo jebkura šķiršanās ir sāpīga.