Sveikas, meitenes, tā ,kā no malas ir labāk redzams ,vēlos Jums palūgt padomu.
Ar savu braukšanas instruktori nobraucu jau 3 mēnešus. Bija braukšanas reizes, kad viņa man iemācīja, izskaidroja, bet arī tādas pa tukšo- kad iemācīts un izskaidrots nebija nekas, tikai beigās noteikts- ka labāk jau bija nekā, piemēram, pagājušā reizē. Manā uztverē - vienkārša vizināšanās pa tukšo. Dažreiz pat nācās pašai rezumēt, kā braucu. Klusums, uzlieku naudiņu un man psaka atā. Kad reiz vaicāju cik man vēl ir nepieciešams braukt viņa atbildēja : tas viss ir no tevis pašas atkarīgs.Un tā tikai braukāju un braukāju un viņa tik rakstīja uz priekšu.
No šīs instruktores es aizgāju un jūtos kā muļķe[bezcerīgs gadījums, kuru tik pieraksta uz priekšu uz nākamo reizi ], jo pat pēc tik ilgas braukšanas kautkādam progresam vajadzēja būt un galu galā- instruktoram ir jābūt cilvēkam, kas izsakās par Tavu braukšanas stilu utt. Tākā man tagad nav pat jausmas kā braucu.
Jau pēc mēneša dodos uz citu pilsētu.Mani vecāki vēlas , lai es šī mēneša laikā saņemos , pievelkos, un kautkur dabūju to parakstu, kuru viņa man pēc tik ilga laika uz grāmatiņas tā arī neuzlika.
Vai vispār ko tādu ir iespējams dabūt gatavu pa mēnesi Rīgā, vai labāk sākt tai citā pilsētā visu pa jaunu ?