Ar ko jūs mazgājiet sejiņu no rītiem un vakaros? Kādreiz mazgāju ar ziepēm- nepatika, jo seja savelkas čokurā :-D . Tad kkādu Avon gēlu lietoju sejas mazgāšanai-neder, jo uzsit pa kādai pumpai uz pieres. Iesakiet kaut ko lūdzu ne pārāk dārgu! (s)
uzvara22, nu tā, kā man ir taukaina sejas āda, šņabis man viņu palīdz sausināt un dezinficēt no visiem netīrumiem. principā, jau tas ir gandrīz vai tas pats toniks, tikai stiprs un nešķaidīts. vairākas reizes dienā paņemu vati, biš samērcēju ar šņabi un notīru seju. man jau vajadzētu viņu sausināt vispār, bet nezinu, ar ko.. :D varbūt kādai ir kādi labi ieteikumi?
Teikšu godīgi,man sejai ir ļoti daudz paredzētu līdzekļu.
Visus nemaz neuzskaitīšu, bet pēdējā laika favorīti man ir:
CLINIQUE sejas ziepes, tieši taukainai ādai.
Kā arī ļoti iepaticies ir NEUTROGENA [tā bija?} sejas mazgājamā želeja, ar granātāboliem, nu tā smaka man nepatīk, bet efekts ir.
Par toniku vakaros izvēloks ko stiprāku- kā piemēram tējas koku , vai ko dezinficējošu. Bet no rītiem tādu vienkāršu un maigu- no NIVEA.
Uz naakti lieku iedarbojošu sejas krēmu taukainai ādai. No rītiem pirms make-up man ir paradzēti citi.
Lietoju Madaras putas, bet vienalga pēc tam vajag uzklāt krēmu. Pēc putām āda joprojām šķiet sausa.
Esmu lietojusi arī Āfrikas melnās ziepes, tās gan noteikti neiesaku jūtīgai sejas ādai - var pat sāpēt. Bet nu, man patika, jo bija sajūta, ka visu pamatīgi iztīra, ļoti feina sajūta pēc to lietošanas. Katru dienu gan nemaz nedrīkst, taču es to noteikumu neievēroju.
Seju mazgāju ar ūdeni vien.
Ja vajag noņemt kosmētiku,tad lietoju tādu želeju ar vīnogu kauliņu eļļu,ļoti patīkami smaržo un āda ir maiga.
Vienreiz nedēļā noskrubēju kārtīgi ar kafiju. Un vasarā mitrinu ar bio2you smiltsērkšķu kremu.
Neskaitāmie toniki,sejas maskas un citi brīnumi nav priekš manis laikam,neredzu vajadzību.
Vakaros notīru kosmētiku ar Neutrogena oil-free kosmētikas noņēmēju, tad mazgāju ar L'Occitane sejas mazgājamo līdzekli, pēctam notīru ar Bioderma Sebium H2O un noslēgumā sejas krēms.
Pirms L'Occitane mazgāju ar Āfrikas melnajām ziepēm - arī nekāda vaina.