Labvakar, zaķēni :)
Pieļauju, ka daudzām, lasot grāmatas, kāds citāts iespiedies sirdī jo īpaši. Manuprāt, labi citāti ir grāmatas essence, kas varētu vedināt grāmatu izlasīt. :-)
Tā kā esiet laipni aicinātas padalīties! :)
Šobrīd man nav laika grāmatām, bet kultūras devu tad tāpat gribas... :D
Īstenībā tās ir četrdesmit piecas minūtes. Un, ja vēl atskaitām drēbju novilkšanu, samākslotu priekšspēli un papļāpāšanu par šo un to, laiks saruks līdz vienpadsmit minūtēm – tieši tik daudz bija vajadzīgs plikam seksam. Vienpadsmit minūtes. Pasaule griezās ap kaut ko tādu, kas ilga tikai vienpadsmit minūtes!
Ikvienam ir skaidri un gaiši zināms, kas savas dzīves labā jādara citiem, bet neviens nezina, ko iesākt ar savējo.
Cilvēka mūžs ir mīlestībai par garu. Vienkārši par garu. Mīlestība ir skaista, bet vienam tā arvien iznāk par garu. Un otrs, tas paliek sēžot un skatoties. Tas sēž un skatās kā prātu zaudējis.
...cik dziļu postu spēj paust cilvēka acis, divas spraudziņas tik mazas, ka tās var piesegt ar pirkstu.
Ja ikkatrs iededzinātu vienu sveci, cik gaiša taptu pasaule.
Radījums zem manas gultas, kas gaida, lai sagrābtu manu potīti, nav īsts. Es to zinu, un es zinu arī to, ka, ja būšu uzmanīgs un turēšu kāju zem pārsega, tas nekad nevarēs sagrābt manu potīti.