Man mans niks ir milaks pat par manu vardu!Es pat savu milako gleznu parakstiju ar so nik!Esmu meginajusi mainit-vienkarsi neizdodas! :-) Laikam tiesam dzili dvesele esmu si Emmanuelle-kaisliga miletaja! (l)
Paulinna, tāpēc, ka par Pauliņu mani saukā visi tie, kuri visvairāk uzrunā mīļvārdiņos un tāpēc, ka arī tas pirmais iešāvās prātā, jo daudzos citos portālos arī izmantoju šādu nickname ;)
Sen, kad reģistrējos tieši šajā forumā, domāju kādu niku lai izvēlas, un pa tv gāja filma, kurā bija meitene ar šādu vārdu. Vnk "uzķēru" un ieliku. Tagad slinkums mainīt, bet, tā kā daudz te neuzturos, tad vienalga.
Man taads niks taapeec,ka atvasinaats no uzvaarda :) Nav jau taa,ka paaraak aizraujos ar alkoholu :D Iepriekseejais niks bija SJP. Vnk Sarah Jessica Parker,vnk tapec,ka patik vinas personazs sex&the city.Citi niki vairs nav bijusi.
es arī reģistrējos te. un domāju kādu niku varētu, tā kā man besī tās visas saulītes un pelītes un savu vārdu negribēju, tad domāju, ka varētu biz...biz.bet tad iedomājos, ka labāk būtu maz...maz :D
Jo vienkārši labi skan. Gribētu nomainīt niku,jo šo vienu laiku lietoju atceries.lv. Tikko kā pārlasīju vecās diskusijas tur un kaut kā secināju,ka tas portāls man vismaz toreiz,patika labāk nekā cosmo.Tāpat aizdomājos,kad es vispār te reģistrējos? Cik ilgi te esmu? hmm
moskito. pirms tam kinokode
ne jau tādēļ, ka fanotu par moskītiem vai kodēm :D bet gan tādēļ, ka moskito vai mosquito ir kaut kas neparasts un bezgala nenoķerams, nu kaut kā tā asociācija ar mani pašu :)