Ko jūs darītu, ja jūsu draugs pateiktu pēc 2 menesu draudzēšanās pasaka, ka joprojām mīl savu iepriekšējo draudzeni, un esot kopā domā par viņu?? Cīnīties vai tomēr nē.
par ko tur ciiniities? ja cilveeks atklaati pasaka ka miil citu, priecaajies , ka vismaz pateica tev to..es pateiktu skaidri- tad mums nekas nesanaaks, visu gaišu!
Varbūt jā, varbūt nē. Ja es mīlētu vairāk viņu, tad necīnītos, neuzmāktos, cenšoties palīdzēt. Ja vairāk mīlētu sevi, tad darītu visu, lai viņš mīl mani, ne bijušo!
Ja jau tai meitenei ir sen cits puisis, tad viņam ar viņu galīgi nekas nespīd. Viņam tā meitene jāaizmirst un ar laiku tu to vari panākt, ja jau viņš ar tevi ir kopā. :-) Atliek tikai tev izvēlēties, ko darīsi.
Bijušo atpakaļ nedabūs, bet tevi pazaudēs, ja pats nezin, ko grib!
Domāju,ka tev vnk šis puisis jāaizmirst un miers,jo agrāk vai vēlāk un biežāk vai retāk tās jūtas ik pa laikam uzjundīs pret bijušo! (s)
Bieži vien dzirdēts,ka bijušie saiet kopā,diemžēl..lai gan-ir arī brīži,ka saiet kopā,bet vienalga saprot,ka tas nav tas!
Paskaties uz to no savādāka aspekta, tu esi palīdzējusi kādam cilvēkam sakārtot domas un iespējams, ka tā meitene domā tā pat, es domāju viņa bijušo meiteni. Varbūt viņiem nokārtosies lietas un viņi būs laimīgi kopā..
Protams, ka necīnītos!Ar varu jau mīļš nekļūsi, piespiest sevi mīlēt arī nevar!Nu man tas liktos pazemojoši!Zinot savu raksturu, tas čalis vēl pa muti dabūtu!labi, ka man tā nav gadījies