Es varetu pateikt par sevi.Sapratu ,ka man noteikti vajag izrunaties,ja ir slikti,gruti,netieku pari kadai psihologiskai barjerai!Es ieveroju ,ka man tiesam loti labi paliek taja bridi ,ka esmu izladejusies-pateikusi.Esmu ieverojusi ,ka nepatik dalities pedeja laika ar zinamiem cilvekiem!Tapec ,jau vairak ka gadu ,runaju seit- Cosmo!Visvieglak ir pateikt kaut ko cilvekiem ,kas tevi nezin!Man patik lasit meitenu stastus seit,jo laikam ir gruti visu uzkraut draugiem ,radiem!
Man loti palidzeja tas trennins-tas smadzenu skalosana-par ko runaju gadu atpakal!Tas mani loti izsita no sliedem laba zina,bet pec kada laika viss atkal sakas no jauna-cina ar sevi...Literatura ir loti labs ieteikums,bet atkal-noteikti pietrukst ta izrunasanas ,attirisanas. :-)
Man kadreiz liekas,ka man loti labi paliek ,kad visu uzrakstu uz papira...Es ari neesmu tik drosmiga ,lai pilnigi visu varetu uzrakstit seit blog,bet laikam man pat patiktu ,ja sievietes,kuras nekad nesatiksu dzive, pateiktu ,ko doma par sadu ,vai tadu situaciju!Ta ir laba terapija! :-)