kā lai tiek pāri apziņai, ka tad ja es satikšos ar meiteni visi viņas bijušie un vispār lielākā daļa čaļu būs seksā par mani labāki? vai vispār ir vērts ko mēģināt?
1) to tu nekad nevari zināt
2) ne jau visām sekss ir svarīgākais, svarīgs
3) ja tu parādīsi, ka tev vairāk par visu seksā rūp meitenes sajūtas, nekas nevar noiet greizi - klausies, ko saka meitene un viss būs ok.
Gultas partneru skaits nebūt neliecina, ka vīrietis ir prasmīgs. Nevajag skriet notikumiem pa priekšu un izdomāt, ka nekas nesanāks, ja neesi pat mēģinājis. Neviens taču ar pieredzi nepiedzimst, bet to visu var apgūt, un tad arī gūsi sev tik svarīgo atziņu, ka neesi zemē metams.
Tu no alas esi izlīdis ārā vai kas? Neko tu nezini, neko tu neproti! Vai nu tu esi kaut kāds 12 gadīgs puišelis kam interesē sievietes utt vai arī tu esi vienkārši pamuļķis un sēdi te, lai izklaidētos! Ar šitādu attieksmi un stulbiem jautājumiem tu vienīgais varēsi draudzēties ar slotas kātu!
nu meitenes, pirms tam vinsh tak uzdeva jautaajumu par daikta izmeeriem, tas noziimee tikai vienu, ka vinjam ir mazinsh un tagad vinsh streso, kas buus, ja meitene ieraudziis vinja pipsiiti un noshokeesies :D tur jau taa visa probleema arii laikam radaas. ej nopeerc pumpi un kachaa savu daiktu!
Peņa izmērs nav tik nozīmīgs kā pieredze? Nu, nezinu, nezinu.
Ja tev nav bijusi šajā ziņā slikta pieredze, tad nav vērts uzdot jautājumu. Nu un, ka iepriekšējie būs bijuši labāki? Meitenēm pārsvarā sekss nav pašā 1.ajā vietā.
nu es nezinu vai sieviete tev var pateikt kā tev (vīrietim) tikt pāri apziņai, ka viņas iepriekšējie mīļākie varbūt bija labāki. |-) tās ir veču lietas.