Skirsanas...

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011

Sveikas,tik agri augsa brivdienas neesmu bijusi...

Beidzot laikam esmu sanemusies aiziet...Un tas,kas lasija vakar diskusiju,ne tikai del ta,ari,bet del vis kopuma.

Pec vakardienas sapratu,ka vins ir nepateicigs attieciba pret maniem vecakiem,kas devusi vairak,kaut pasiem trukst...Vins vakar runajot ar manu mamu pa el uzlika skalruni,lai vina mamma dzird,ko maneja saka...Es biju soka,bet manai mammai teica,ka esot viens un masina...Un manai mammai pateica,lai vina nebazot savu degunu musu attiecibas un nedodot vinam aiz muguras man naudu!Es biju soka! Vinam ir 21 gads,mammai 58,lai es atlautos ta vina vecakiem pateikt!Nerunasim kada saruna izvertas ar vina mammu-vina uzskata,ka ir normali,ja 11 nakti majas un nepazvana,ka no darba bus velak,jo parasti 6 beidzas,uzskata,ka normali ir kiveties un plesties,ta visiem esot!Un beidzot sev pateicu-TA NAV!UN NAV NORMALI!

Un veel...teiksiet ko nu par tadu nieku prom,bet vins ir ari palaidis rokas,rupji stridos apsaukajis un esmu ta mulke,kas tic lugsanai,lai nepamet.Ka rakstits zurnala LILIT-BET VINS TAK MANI MIL...

Cik gari sanaca...Bet jautajums-mulkjigs-mani sez velnins,kas saka neej prom!Bet zinu,ka ir pienacs bridis to darit!Visas tas lietas un vel pie tam-pirmaja dzives gada,kad jabut roza brillem,kaut gan vina mamma saka,ka tiesi otradi 1 gada plesoties,bet-NEPIEKRITU.Vakar vins palika pie mammas,ne zvana neko,es piezvaniju un ticu,ka vacos prom un kur meklet atslegas.Vins sapsihojas,ka vienpuseji pienemu lemumu,bet,ka mani milot loti un durvis pie vina vienmer bus atvertas!!!Saku-brauc majas un izrunasimies ka 2 pieaugusie nevis pa tel,uz ko bija atbilde- esmu pie mammas un iedzeris alinju...Ok!

Piedodiet gari sanaca,bet tik gruti spert to soli ;(

Ka Jus sanematies aiziet? (s)

05.08.2011 09:27 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
jebkurā gadījumā uzskatu,ka vecākiem iekšā nevajadzētu jaukties. ja mani izmestu no mājas nakts vidū (nezinu,kā tas vispār var notikt),man vienmēr ir draugi,kas atbalsta. Mammu labāk pasargāt no tādiem pārdzīvojumiem-mazāk zinās,mierīgāk gulēs. Tavai mammai arī jau tomēr solīds vecums. Iesaku pasargāt viņas veselību no savām klapatām-paskaties uz to kaut vai no tāda skatu punkta!
05.08.2011 18:02 |

Reitings 1668
Man ir bakalurs jau gadu,vinam vsk,pieteicas viena augstskola,nekad nepildija m/d,es to dariju,jo apzinajos,ka vins strada,kaut es ari stradaju!Tad cita vieta pa grutu,tagad macisies ar darbu saistita,bet nu!Taja zinja vinjam trukst vecaka atbalsta,jo finansiali neatbalsta,ka to darija mani vecaki,ok,es biju budzeta,bet man ir paterina kredits,kurs jaatdod,tapec jau sap sirds,ka sita noliek,pats nezin ko nozime isti macities!Tikko kad saku stradat vel macijos ,rakstiju bakalauru lidz 3 nakti,6 celos uz darbu KATRU DIENU,un vienu dienu braucu 300km uz skolu eksamenus kartot,ja taja starpa bija vel jamacas un ja man pasaka,ka tas ir s***...
Par mammas pataupisanu taisniba,bet vins manas vecaku majas jutas brivak ka savas,pie saviem vecakiem nekad neatlautos rupja varda vai saviem vecakiem atcirst preti,bet manai mammai-ka papipet.
05.08.2011 18:14 |

Reitings 1668
Un japiebilst,ka vina vecaki ir stipri finansiali ka manejie,manam tetim tikai pensija,bet vina vecaki vel jauni un dzivo loti labi,bet manejie palidzejusi DAUDZ vairak,par ko vins tagad ir aizmirsis un ari solijumus ko deva.
05.08.2011 18:17 |

10 gadi
Reitings 3713
Reģ: 29.01.2009
+1 Lollipop.
05.08.2011 18:28 |

Reitings 447
Reģ: 07.03.2009
Nu re, par izglītību viņš ar smējās, ka mācos velns sazin ko. Un, kad pateica, ka man nav ar ko lepoties. Es visu noklusēju, jo viņš bija dzēris, lai nesāktos vēl lielāks tracis. Bet esmu sasniegusi uz pusi vairāk nekā viņš.
Netērē laiku un ej prom! Nevajaga sevi ļaut pazemot. ;-) Es to pieļāvu, bet nekad vairs nepieļaušu!
05.08.2011 18:31 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
neizlasīju visu.
nu? tad tu aizgāji?
05.08.2011 18:35 |

Reitings 1668
Mantas sakraameetas,gaidu soferi...
05.08.2011 18:36 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
pareizi ir! :)
veiksmītes
05.08.2011 18:37 |

Reitings 1668
Paldies meitenes,Jus man loti palidzejat,te dzili vienalga,te bimbiens,ka dveseli rauj ara...Sajuta,ka viss jasak no nulles un sape,ka pierasts MUSU dzivokli...Tagad saksies atkal koju laiki,pec kuriem isteniba esmu nenormali sailgojusies :)
05.08.2011 18:39 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
no ex aizgaju tad, kad biju atradusi sev citu, kuru biju iemilejusi. nedzivojam kopa, tapec es vnk vairs nelikos ne zinis. vins saprata kas un ka un nemaz nemekleja mani, jo ta vien izradijas, ka biju vajadziga seksam, nekam vairak.

tev jautajums-iedomajies, ja nedelu tagad nebutu bijusi jums nekadi stridi, tu ari ietu prom?? domaju, ka sis lemums ir pienemts strida karstuma.
05.08.2011 19:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
LOL-skarbi, bet patiesi. :-)
05.08.2011 19:37 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
es neizlasīju 2.,3. lapu, bet zinu, ka vīriešiem nepatīk, ja attiecībās iejaucas mammas vai draudzenes, jo viņi domā, ka viņas sajauc galvu utt..
es tam nedaudz arī piekrītu, jo man bija draugs, kura mamma man vienmēr zvanīja, kad sastrīdējāmies - pprasīja vai viss kārtībā? gribēja zināt kāpēc sastrīdējāmies utt. Ka vajagot darīt tā un šitā.. Nu piedodiet man, bet es to ilgi neizturēju un beigās tā arī izšķīrāmies. Viņa mammas dēļ, jo viņa nepārtraukti līda mūsu attiecībās.
Es ar savu mammu arī vienmēr visu pārrunājām. Izstāstīju viņai visu no a-z, bet viņa nekad nezvanīja manam draugam un neko neteica. Viss palika starp mums :)
05.08.2011 19:40 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Komentārs Bon-Bon rakstītajam:
kādēļ vispār par attiecībās notiekošo jāklačojas pa kreisi, pa laibi, kaut vai mammai. Man tas liekas nodevīgi pret otru pusi - kādēļ trešajai personai vispār kas jāzin.
Ok, ja vēl psiholoģiska rakstura problēmas, kad tās var risināt runājot, bet tāda vienkārša notiekošā aprakstīšana man neliekas normāla.
Tas pats arī ar draudzenēm pārrunāt seksa notikumus. Nez vai otra puse būtu apmierināta, ka kāda draudzene pat gultas sīkumus zin..
05.08.2011 19:50 |

Reitings 781
Reģ: 11.02.2010
womankind
jā, un parasti vēl tā 3.persona var ietekmēt to cilvēku.. pareizi vien ir, ka 3.personai nebūtu jāzina viss sīkumos.. saprotu to, bet kaut kā nesanāk.. parasti gribas izkratīt sirdi. Mamma mani vienmēr uzklausa..
05.08.2011 20:04 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Mārdžisita-turies. Tu izdarīji pareizi.
05.08.2011 20:05 |

Reitings 1668
Draudzenem neklacojos,jo man tada tik viena,parejam atskirigas intereses,ja man gribas kadam paraudat uz pleca un manejais vnk aizmuk?Ko tad es atkal pinkskot,protams,ka aizbraucot,paraudasu mammai uz pleca,jo vina neklacos talak!Ko par draudzenem nekad nevar zinat!Un neuzskatu to par nodevibu,ja kad biju briva,mamma bija mana uzticamibas persona,tad kapec,lai peksni ta nebutu,tik tapec,ka man dzive paradijies,reali,cilveks no citas pasaules?Man tapec atgruzt mammu?Tad jau mamma par teti ar nevar izkratit sirdi!Ne jau mamma vinu terorize katru dienu,sis ir vnk sakritibas gadijums,mamma vinu pat pa delinu sauc un vnk ir devusi padomus,ka pielagoties vienam otram,pieslipeties utt,jo esam tiesam,laikam,jauni,vins jau nu noteikti.
Es milu mammu un neviens mani neparliecinas ar vinu nerunat un neparaudat uz vinas pleca kad sirds pilna un tas nenozime,ka turos vinas bruncos,vnk es vinu miilu un jebkura bridi varu zaudet,mate un tevs man ir sveta lieta!
05.08.2011 20:38 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es vareetu pilniigi to pashu teikt,ko Liidere...man bija pilniigi taapat!!
Un es,kaa skorpions(mees te daudz laikam), varu teikt,ka tavs leemums buus tikai uz labu,un nevajag baidiities buut vienai utt.Puisim reaali jaaizaug,maneejais bija taads pats,es peec 3.5 gadiem aizgaaju,jo apnika teelot aukliiti. |-) Sanjemies un tici man,Tu sapratiisi,ka taa bija labaakaa izveele. (l)
05.08.2011 23:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)